22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Pris på en webshop

Øg din indtjening – start din webshop

Vil du accelerere dit salg, så kom igang med din onlineforretning og få del i alle de fordele som kun findes der. Det er det perfekte sted at starte, når du vil skalere din forretning.

Men måske du synes, at det er en uoverskuelig opgave og har svært ved at finde tiden til at sætte dig ind i det hele? Og hvilken løsning passer til dine produkter, dine kunder og din forretning?

For at give dig et overblik og indsigt i priser for en webshop, har jeg lavet 3 forskellige løsningsmodeller. Det kan give dig en pris idé på hvor du cirka ligger. Priserne er ex. moms.

Men priserne afhænger også af hvilken webshop løsning du vælger; altså om det skal være Shopify eller WooCommerce og hvor mange features du har brug for m.v.

For selvfølgelig er der forskel på behov og om du er en lille selvstændig frisør eller om du ejer en stor butik med kæmpe vareudvalg.

Alle webshops som jeg udvikler har :
+ Responsivt design
+ er SEO – optimeret
+ har SSL certifikat
+ beskyttelse mod virus, malware og hacking
+ et skræddersyet webdesign udviklet til dine kunder
+ 14 dages gratis support

Tag en snak med mig, jeg hjælper dig med både design, opsætning og udvikling, samt rådgivning om både løsningsmuligheder og markedsføring.

Small webshop pakke er god til:
 • den lille butik, med få varer
 • Booking af sessioner/behandlinger
 • Kurser /webinarer
 • Salg af billetter til arrangementer
 • Abonnement betalinger

F.eks.
Frisør
Tandlæge
Coach
Underviser
Konsulent
Behandler
Foredragsholder
Forfatter

…..

En webshop i denne størrelse bliver oftest udviklet i WooCommerce, som er et plugin til verdens mest anvendte CMS system, WordPress. Det er skalerbart hvis du på et senere tidspunkt ønsker at udvidde.

Medium webshop pakke er god til :
 • den større butik, med stort varersortiment og flere varekategorier og lagerstyring
 • Restauranter / caféer /madsteder m. online bestilling
 • Salg af mange typer abonnementer

F.eks.
Butikker
Guldsmede
Kursus og events virksomheder
Skønhedsklinikker
Dyrlægepraksis
Gallerier
…..

Til denne løsning er både WooCommerce og Shopify begge gode muligheder for en velkørende online forretning. Begge CMS systemer kan nemt ændres, hvis du på et tidspunkt ønsker at udvikle din virksomhed eller ændre i indhold.

Her findes mange muligheder for at gøre kunderejsen så nem som muligt, fra besøg til køb.

Har du i dag en professionel webshop, som du ønsker at flytte til enten WooCommerce eller Shopify, er det også en mulighed. Du kan her benytte lejligheden til at få et nyt design og en opdatering.  Det kan øge din konverteringrate.

Large webshop pakke er god til:
 • den helt store butik, med mange varekategorier, et stort varesortiment og mange brugere.
 • Forsikringer
 • Udlejninger

F.eks.
Store butikker / kæder
Rejsebureauer
Udlejning af ferieboliger – camping
…..

Umiddelbart er Shopify, det rigtige valg for de fleste. En brugervenlig all-in-one løsning, som er stabil og velkørende, med en hurtig hosting, som kun fokusere på webshops. Her er kun få begrænsninger, som skal tages til overvejelse.

WooComerce kan det hele her, det er super fleksibelt og skalerbart og der findes umådeligt mange funktioner som kan skræddersyes til netop din forretning. Men det kræver mere overvågning og sikkerhed, da det er et Open Source plugin til WordPress.

Begge løsninger rummer mange muligheder og der er god administrativ kontrol over hele webshoppen.

Funktioner på din webshop

Du kan få skræddersyet din webshop, så den passer præcist til dine produkter og giver dine kunder den bedste kundeoplevelse. Her ses et lille overblik over de mest benyttede funktioner på en webshop. Men der findes MANGE flere muligheder. Så alt kan tilpasses præcist til din forretning, dine ambitioner og din målgruppe.

Tag en snak med mig, så stiller jeg de rigtige spørgsmål, som får dig til at kunne træffe en beslutning.

Betalingsmulighed

Tilbyd de betalings-muligheder som dine kunder benytter. Ofte er det Dankort, Visa, og Mobile Pay. Alt kan integreres.

Forsendelse

Forsendelse bliver indbygget i systemet, så det er nemt  at holde styr på fragten af dine varer, både i Danmark og til udlandet.

Mersalg og rabatter

Der findes uendeligt mange muligheder for, at skabe et mersalg. Få indbygget de rigtige som passer til dine produkter og dine kunder. Det motiverer til køb og øger dit salg.

Lagerstyring - på mobilen

Du har 100 % fuldt overblik over dit lager, som du også kan lave lagerstyring på, oprette varer mm. Få statistikker og detaljer for alle dine varer direkte på din mobil, så du kan tage action med det samme.

Administration- også på mobilen

Det er nemt at følge med i alle nøgletal, så du har hele tiden styr på din forretning, med opdaterede salgsdata og lager.

Du har altid din forretning tæt på dig.

SoMe

Integrering af SoMe kan booste både dit brand og dit salg. Brug produktanmeldelser, ønskelister og mulighed for nyhedsbrev. Få Trustpilot anmeldelser på webshoppen, som øger tilliden og integrer Google værktøjer, så du altid har statestikker I kan arbejde videre med.

Lad mig høre om dit projekt

Er du klar til en indledende snak eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Det er både gratis og uforpligtende. Ring på 22 89 80 25 eller send en besked

9 + 12 =

WooCommerce og Shopify kan integreres med dine samarbejdspartnere

Få hjælp til din hjemmeside

Hjælp til din hjemmeside

Sidder du og bøvler med din webshop og synes det er svært, at få det hele til at virke ?

Jeg hjælper dig gerne i mål. Du kan f.eks. benytte dig af et klippekort eller købe timer. Tag en snak med mig, så finder vi den bedste løsning, så du kan komme igang med din forretning.

Se hvad mine kunder siger

honningpigen.dk

Jeg er virkelig glad for dit flotte arbejde og super stolt af min nye hjemmeside. Det er en kæmpe sten, som er taget fra mine skuldre. Pludselig skal jeg bare nyde mine mine bier igen 😁 og have fuld fokus på min virksomhed og ikke bruge en masse sur energi på alt det jeg synes er mega svært og træls. 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til dig Meta og 1000 tak 🥰

Betinna Woller – honningpigen.dk

opdagnaturen.dk

”Jeg har haft et fantastisk tilfredsstillende samarbejde med Meta omkring udvikling af min nye hjemmeside og mit nye logo. Meta har opfyldt mine ønsker til hjemmesiden til fulde i et smukt og brugervenligt design, hvor farver og form spiller harmonisk sammen. Jeg er også virkelig glad for mit elegante logo, hvor Meta har udfoldet sine helt særlige kunstneriske evner. Endelig har jeg oplevet Meta som en meget engageret og behagelig samarbejdspartner.

Jeg giver Meta mine bedste anbefalinger og ser frem til vores fortsatte samarbejde. Jeg kan trygt overlade vedligeholdelsen af min hjemmeside til Meta, mens jeg fokusere på det, som jeg tilbyder i min virksomhed – og det giver mig en dejlig ro i sindet.”

www.opdagnaturen.dk

Lise M. Kristiansen

Start up processen hos Circle Design

Fra ide til launch af din webshop

Når jeg indleder et samarbejde om en ny webshop, så følger jeg nogle faste processer. Det sikre at vi når hele vejen rundt om projektet og at alle aspekter bliver belyst og vurderet. På den måde er du garanteret et veludviklet produkt, som indfrier dine ønsker og ambitioner og skaber vækst for din forretning.

Digital nomade

Jeg er en freelance webdesigner, som har kontor på midtsjælland.
Mit arbejdsfelt er online, så der er ingen geografiske begrænsninger ift. hvor din virksomhed ligger.

Telefontider

Man – Tors  9:00 – 18:00

Fredag        9:00 – 16:00

Du er altid velkommen til, at skrive en sms eller sende en mail uden for normal kontortid.

Circle Design ­- webdesign og grafiske opgaver – CVR nr. 38370367