22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Jeg hjælper virksomheder med at

skalerer deres forretning og øge deres indtjening ved at udvikle hjemmesider og webshops, som levere på KPI’er

Jeg har netop opstartet circledesign.dk og jeg er i fuld gang med at udvide min portefølge. Jeg er ny som selvstændig men gammel i faget, så du er i trygge hænder her. En af mine kerneværdier er at skabe succes for dig som kunde – det er det jeg måler min egen succes på. Du kan se mere om hvem jeg er her 

01

honningpigen.dk

Fuldkommen redesign
og nyt indhold

Jeg er virkelig glad for dit flotte arbejde og super stolt af min nye hjemmeside. Det er en kæmpe sten, som er taget fra mine skuldre. Pludselig skal jeg bare nyde mine mine bier igen 😁 og have fuld fokus på min virksomhed og ikke bruge en masse sur energi på alt det jeg synes er mega svært og træls. 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til dig Meta og 1000 tak 🥰

Betinna Woller – honningpigen.dk

Hjemmeside for Honningpigen.dk
Circle Design webdesign af honningpigen.dk
hjemmeside i WordPress fra circledesing.dk
02

Projekt på vej

Naturformidling og oplevelser i naturen

03

Projekt på vej

Dating for singels

Projekt på vej
04

Projekt på vej

Digital nomade

Jeg er en freelance webdesigner, som har kontor på midtsjælland.
Mit arbejdsfelt er online, så der er ingen geografiske begrænsninger ift. hvor din virksomhed ligger.

Telefontider

Man – Tors  9:00 – 18:00

Fredag        9:00 – 16:00

Du er altid velkommen til, at skrive en sms eller sende en mail uden for normal kontortid.

Circle Design – webdesign og grafiske opgaver – CVR nr. 38370367