22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Jeg hjælper virksomheder med at

skalere deres forretning og øge deres indtjening ved at udvikle hjemmesider og webshops, som levere på KPI’er

Jeg har netop opstartet circledesign.dk og jeg er i fuld gang med at udvide min portefølge. Jeg er ny som selvstændig men gammel i faget, så du er i trygge hænder her. En af mine kerneværdier er at skabe succes for dig som kunde – det er det jeg måler min egen succes på. Du kan se mere om hvem jeg er her 

7

01

honningpigen.dk

Fuldkommen redesign
og nyt indhold

webdesign af firmahjemmeside

Jeg er virkelig glad for dit flotte arbejde og super stolt af min nye hjemmeside. Det er en kæmpe sten, som er taget fra mine skuldre. Pludselig skal jeg bare nyde mine mine bier igen 😁 og have fuld fokus på min virksomhed og ikke bruge en masse sur energi på alt det jeg synes er mega svært og træls. 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til dig Meta og 1000 tak 🥰

Betinna Woller – honningpigen.dk

7

02

opdagnaturen.dk

Design af hjemmeside og logo

Design af website

”Jeg har haft et fantastisk tilfredsstillende samarbejde med Meta omkring udvikling af min nye hjemmeside og mit nye logo. Meta har opfyldt mine ønsker til hjemmesiden til fulde i et smukt og brugervenligt design, hvor farver og form spiller harmonisk sammen. Jeg er også virkelig glad for mit elegante logo, hvor Meta har udfoldet sine helt særlige kunstneriske evner. Endelig har jeg oplevet Meta som en meget engageret og behagelig samarbejdspartner.

Jeg giver Meta mine bedste anbefalinger og ser frem til vores fortsatte samarbejde. Jeg kan trygt overlade vedligeholdelsen af min hjemmeside til Meta, mens jeg fokusere på det, som jeg tilbyder i min virksomhed – og det giver mig en dejlig ro i sindet.”

www.opdagnaturen.dk

Lise M. Kristiansen

7

03

mingle4singles.dk

Design af hjemmeside,
logo og illustration

responsivt design circledesign

 I forbindelse med arbejdet med min hjemmeside, gav jeg opgaven til Meta som var meget lydhør overfor mine tanker og ideer til hjemmesiden.

Jeg oplevede Meta som yderst professionel og ydmyg i forhold til opgaven. Hun gjorde meget ud af at være i dialog med mig jævnligt gennem sit arbejde med hjemmesiden, så jeg var med på alle beslutninger, både opsætningen af siden, farvevalg, logo og billeder hertil.

Desuden gav hun undervejs også gode ideer til min side som jeg ikke selv havde tænkt ind, ligesom hun samtidig er en god sparringspartner til de elementer på en hjemmeside som kræver viden og erfaring.

Jeg kan derfor varmt anbefale Meta / circledesign.dk som webdesigner til din kommende hjemmeside.

www.mingle4singles.dk

Lene Rasmussen

7
Projekt på vej

04

Projekt på vej

Fodpleje

7
Projekt på vej

05

Projekt på vej

Certifications

7
Projekt på vej

06

Projekt på vej

Webshop 

Digital nomade

Jeg er en freelance webdesigner, som har kontor på midtsjælland.
Mit arbejdsfelt er online, så der er ingen geografiske begrænsninger ift. hvor din virksomhed ligger.

Telefontider

Man – Tors  9:00 – 18:00

Fredag        9:00 – 16:00

Du er altid velkommen til, at skrive en sms eller sende en mail uden for normal kontortid.

Circle Design – webdesign og grafiske opgaver – CVR nr. 38370367