22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Firmalogo

Design af logo

FÅ ET UNIKT VISUELT UDTRYK, SOM AFSPEJLER
JERES VIRKSOMHED OG SKABER VÆRDI

  Fast pris & ubetinget tilfredsheds­garanti

Jeg tilbyder skræddersyede logoer, der kombinerer kreativitet med strategisk tankegang. Dit logo bliver mere end et ikon – det bliver en fortælling om din virksomheds identitet og værdier.

I min logopakke får du et logo tilpasset alle platforme, fra digitale medier til trykte materialer. Uanset om du er en nystartet virksomhed eller ønsker at opdatere dit nuværende brand, arbejder jeg for at skabe et design, der resonerer med både dig og dine kunder.

 

Jeg tilbyder:

  • Design til din fulde tilfredshed.
  • Fuldt ejerskab af det færdige logo.
  • Tæt samarbejde gennem hele processen.
  • Færdige filer til både web og tryk.
  • Design i både vektor- og pixelgrafik.
  • Specialiseret Facebook-logo.
  • Levering i formater som JPEG, PNG, SVG, AI, samt optimeret til både RGB og CMYK farveprofiler, inklusiv sort/hvid versioner.

“Et stærkt logo skaber opmærksomhed, troværdighed og genkendelse .”

Hvis du vælger at få designet et logo hos mig, udvikler jeg 3 forskellige logoer efter at have lyttet til dine krav. Dem tager vi så en snak om og herefter designer jeg videre til et endeligt logo. Du får stadig mulighed for at komme med rettelser, så du kan være sikker på, at du får det logo, du ønsker, da jeg fortsætter med at arbejde på det, indtil du er glad.

Jeg arbejder med farvevalg, teksttyper, former og illustrationer, som tilsammen skal fortælle om din virksomheds visioner og historie.

Når logoet er færdigt og godkendt, leverer jeg en pakke, som indeholder de digitale filer, du derefter kan overføre til enhver printer.

I pakken med filer,  leverer jeg også et vektorbaseret eller højkvalitets printklart logo, som er fleksibelt og kan bruges på skilte, facader, tøj og biler.

Har du brug for tilpassede logoer til de sociale medier, kan jeg også klare det. Se min SoMe pakke.

Du kan vælge mellem nedenstående muligheder, men jeg laver også individuelle løsninger, så kontakt mig endelig hvis du vil have en snak om det.

Priser er ex.moms

.

Fortæl mig om dit projekt!

10 + 14 =

spoergsmaal-til-hjemmeside
Hvordan betaler jeg for mit logo ?

Når du har godkendt mit tilbud, betaler du 50% af beløbet. Når logoet er færdigt og du har godkendt det, betales de sidste 50%

Hvor lang tid tager det at designe et logo ?

Alle projekter er forskellige, men oftes tager det en uges tid.

Hvem har rettigheder over logoet ?

Det har du. Jeg beholder ikke nogen rettigheder over dit logo, når du har betalt for det.

Kan jeg bruge mit logo til det hele ?

Ja det kan du.

I logo pakken får du bl.a. en højt opløseligt fil, så du kan skalere det uden at miste tydeligheden (det hedder en vektor fil )

Hvordan foregår processen ?

Efter du har godkendt mit tilbud, tager vi en grundig snak, hvor du fortæller mig alt om din virksomhed, målgruppe og kerneværdier.

Herefter går jeg igang med den kreative proces og sammenfatter den viden jeg har fået fra dig, til et visuelt udtryk som repræsentere din forretning.

Jeg laver 3 udgaver, som vi tager vores næste snak om. Når du har kommenteret dit syn på dem, vælger vi en som jeg går videre med.

Når det design er færdigudviklet, viser jeg resultet for dig. Du får stadig mulighed for at komme med rettelser, så du kan være sikker på, at du får det logo, du ønsker, da jeg fortsætter med at arbejde på det, indtil du er glad.

Jeg har et logo, men synes det trænger til en opdatering ?

Ingen problem. Jeg udvikler gerne en frisk udgave af dit nuværende logo, så det føles som nyt.

Grafiske opgaver

Drømmer du om billeder og animationer, der tager pusten fra enhver beskuer? Eller e-bøger, der skiller sig ud med et professionelt præg? Lad mig forvandle dine visioner til virkelighed med Adobes avancerede værktøjer. Fra knivskarpe fotos til betagende effekter, jeg kan gøre det hele og bringe din visuelle identitet til nye højder.

Hyr mig på timebasis eller købe et klippekort ⇢