22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Start din digitale rejse her

HJEMMESIDE | WEBSHOP | SEO | SOME | EMAIL | MARKEDSFØRING

Ring til mig på

Man – torsdag :  09:00 – 18:00
Fredag :  09:00 – 16:00

eller send en mail til

Du er altid velkommen til, at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller har brug for, at drøfte muligheder vedr.

Send en besked via hjemmesiden ⇣

1 + 13 =

Populære emner

Hjemmeside i WordPress

Når jeg udvikler din hjemmeside får du en klar og gennemskuelig kommunikation i øjenhøjde med veldefinerede processer, som sikre vi når hele vejen rundt om dit projekt. Jeg arbejder med 100% engagement for indfri dine ambitioner og nå i mål inden for aftalt deadline.

Webshop – skaler din forretning

89% af danskerne har handlet online sidste år og næsten lige så mange af alle forbrugere søger online, før de køber. Derfor er det essentielt, at du er nem at finde på Google, så det ikke er din konkurrent der løber med kunden. Jeg udvikler effektive webshops, der er skræddersyet, så de passer perfekt til lige netop din virksomhed , dine produkter og dine kunder. Jeg udvikler i WooCommerce og Shopify – ved du hvilket CMS der passer til din forretning ?

Digital identitet / Branding

Arbejder I med jeres forretning på flere platforme er det afgørende for jeres succes, at brugerne oplever jer identisk, uanset hvor de finder jer. Jeg har i mange år arbejdet med Omnichannel og ved hvor stor en forskel det kan gøre for kundens interaktion med virksomheden.

Hvor lang tid vil det tage dig, at lave min hjemmeside?

Det afhænger af størelsen på dit website. F.eks. hvor mange sider der skal laves og hvor mange features og hvilket indhold der skal på, hvor hurtig du er til at levere tekster, fotos osv. Oftes tager det mellem 2-4 uger, men mest 2 uger.

Ejer jeg selv min hjemmeside ?

Du ejer 100% selv din hjemmeside når du har betalt for den.

Du kan vælge at indgå en serviceaftale, hvor jeg står for opdatering og sikkerhed, men du ejer stadig selv din hjemmeside 100%

Kan du lave vores logo ?

Det kan jeg ! Jeg går helhjertet ind i processen for, at finde frem til det helt rigtige for din virksomhed.

Det er vigtigt, at det afspejler jeres værdier og henvender sig til jeres kunder.

Og så skal det kunne bruges til både hjemmesiden, skjorten, bilen og SoMe

Hvor meget koster en webshop ?

For at give dig et overblik og indsigt i priser for en webshop, har jeg lavet 3 forskellige løsningsmodeller. Det kan give dig en pris idé på hvor du ca ligger.

Men priserne afhænger også af hvilken webshop løsning du vælger; altså om det skal være Shopify eller WooCommerce og hvor mange features du har brug for m.v. For selvfølgelig er der forskel på behov og om du er en lille selvstændig frisør eller om du ejer en stor butik med kæmpe vareudvalg.

Tag en snak med mig – det er helt gratis og uforpligtende, men det kan hjælpe dig nærmere en beslutning og give dig et overblik.

Kan jeg selv vedligeholde min webshop ?

Ja det kan du godt. Selvfølgelig er der nogle grundlæggende færdigheder og en vis forståelse, som skal være tilstede, men både Shopify og WooCommerce er meget brugervenligt udviklet.

Hvad betyder SEO ?

SEO står for Search Engine Optimazation, på dansk, søgemaskine optimering. Det er et begreb som dækker over hvordan man får den bedste placering på Google søgninger.

Der er mange faktorer som har stor betydning for hvordan du rangeres hos Google. Derfor er det vigtigt med en effektiv SEO strategi, som hjælper dig med at blive synlig for dine kunder. 

Kan du hjælpe med SoMe ?

Ja, det kan jeg !

Det er en meget vigtig del af virksomhedens digitale identitet og det hele skal spille sammen, hvis dine kunder skal få tillid til brandet og få lyst til at henvende sig. 

Jeg har også en SoMe pakke m. logo, men den kan tilrettes knivskarpt til lige præsist jeres behov.

Kontakt mig endelig  for at høre mere!