22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Hjemmeside pris

Pris på hjemmeside

responsivt design

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside ?

Behov er forskellige og derfor kan jeg ikke give dig en fast pris, før vi har taget en snak, hvor vi får afdækket dine ønsker, ambitioner og udfordringer.

På den måde sikre jeg, at du kommer i mål med det hele og får en professionel hjemmeside, som indfrier dine mål, til en pris som du kender før vi starter.

Jeg tilstræber, at gøre det så gennemskueligt og gennemsigtigt for dig som muligt. Når jeg laver et tilbud til dig, så ved du altid hvad du får, til hvilken pris og præcist hvad det indeholder.

Her er ingen hemmelige gebyrer, bindinger eller andre ubehagelige overraskelser

PRISER PÅ HJEMMESIDER

 
Priser er ex. moms

Du får selvfølgelig 100% ejerskab over din hjemmeside og der er ingen binding eller pludselige gebyrer !

Du kan vælge, at tilkøbe en serviceaftale, som opdaterer plugins, laver back-up og holder dit site sikkert og velkørende, hvis du hellere vil bruge din tid på din kerneforretning og slippe for at gøre det selv. Men hjemmesiden er stadig 100 % din.

Bliv ringet op og få en uforpligtende snak

– udfyld felterne herunder – så ringer jeg dig op inden for kort tid

9 + 13 =

Har I brug for en anden løsning ?

Passer en pakkeløsning ikke lige til jer ?
Det kan være I har et eksisterende website, som skal opgraderes eller måske I har brug for et helt alternativt skræddersyet tilbud, som skal kunne noget andet end de fleste. Ring eller skriv til mig, så tager vi en snak om hvad jeg kan hjælpe jer med.

Hjaelp til hjemmeside

Hjælp til din hjemmeside

Sidder du og bøvler med din WordPress hjemmeside og synes det er svært, at få det hele til at virke ? Er der tekniske udfordringer eller vil designet ikke vil tilpasse sig skærmstørrelsen ?

Jeg hjælper dig meget gerne – du kan f.eks. benytte dig af et klippekort eller købe timer. Tag en snak med mig, så finder vi en løsning så du kan komme i mål.

SE MIN NYESTE KUNDE

responsivt webdesign

Det var et utrolig nemt samarbejde. Meta fangede hurtigt hvad det var jeg ønskede mig, selvom jeg ikke selv var særlig tydelig i mine forklaringer. Jeg fik alt det jeg gerne ville have, som jeg ikke vidste, at jeg faktisk rigtig gerne ville have.

Nikolines Fysioterapi

Nikoline Woller

spoergsmaal-til-hjemmeside
Hvordan betaler jeg for min hjemmeside ?

Når du godkender mit tilbud, betaler du 50% og når din hjemmeside skal online betaler du de sidste 50%.

Hvor lang tid tager det for dig, at udvikle min hjemmeside ?

Det afhænger af størelsen på dit website. F.eks. hvor mange sider der skal laves og hvor mange features og hvilket indhold der skal på, hvor hurtig du er til at levere tekster, fotos osv. Men oftes tager det mellem 2-4 uger.

Ejer jeg selv min hjemmeside når den færdig?

Du ejer 100% selv din hjemmeside når du har betalt for den.

Du kan vælge at indgå en serviceaftale, hvor jeg står for opdatering og sikkerhed, så du kan holde fokus på din kerneforretning, men du ejer stadig selv din hjemmeside 100%

Er der webhotel med i prisen ?

Nej, det er der desværre ikke. Men jeg kan hjælpe dig med at finde et, som passer godt til din hjemmeside.

Hvad er inkluderet i prisen ?

Ud over en super lækker og velkørende hjemmeside, så få du:

  • et skræddersyet design til din virksomheds kerneværdier, behov og målgruppe.
  • Selvfølgelig har jeg sørget for et godt responsivt design, så alle dine besøgende får en god oplevelse uanset skærmstørrelse.
  • Jeg SEO optimerer og tilsætter plugins, som sikre din hjemmeside og koder det efter standarder og nyeste teknologi.
  • jeg sikre det med SSL og andre vigtige sikkerheds plugins, som giver dit websted et bedre heldbred og mindsker angreb.
Er det nødvendigt med SSL certifikat på min hjemmeside ?

Der er et stigende krav, fra både browsere og Google for, at websteder har et SSL-certifikat (vises med en lille hængelås i url feltet), hvor der findes formularer.

Enkelt sagt betyder det bare, at formulardataene, der sendes over internettet, er krypteret og det er derfor mindre sandsynligt, at de derefter læses af tredjeparter.

Ved at vælge at gøre det mere sikkert, kan det også hjælpe dit websted med at rangere bedre i Google som belønner dette (og straffer dem som ikke har!)

Så som standard lægger jeg altid et SSL-certifikat på dit websted.

Hvis du har en webshop, er det essentielt, at du har et SSL-certifikat!

Kan jeg selv rette på min hjemmeside ?

Ja, du kan sagtens selv redigere tekster, skifte billeder og oprette nye blog-indlæg mv. Der findes masser af dokumentation og videoer online om det hele, da det er opbygget i WordPress med Divi tema.

Hvis du ikke føler du har tid til det eller orker at sætte dig ind i det, kan du købe et klippekort hos mig, som du bl.a kan bruge til opdatering af indholdet på din hjemmeside eller hvis du selv vil gøre det og det driller.

Hvad betyder SEO på hjemmesiden ?

Alle mine hjemmesider er inkluderet en komplet optimering for søgemaskinernes indexering og rangering.

Jeg maksimerer dit SEO potentiale ved at lade dit website gennemgå hastighedsoptimering, Google analytic integration og via Yoast er der fuld kontrol på meta-tags etc. Dit website bliver klar til at ranke i Google med det samme.