22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Hvad koster en
professionel hjemmeside ?

Priser på hjemmesider i WordPress

Hvis du synes det er svært at vurdere priser og hvilken”grad” af professionel hjemmeside du vil få for pengene, kan jeg godt forstå det. Det er det rene vilde vest, både at finde ud af hvad man får og til hvilken pris. Og det kan især være svært, at vide hvad slutprisen rent faktisk løber op på. Så man risikerer at det der så billigt ud, faktisk endte med at blive den dyreste løsning med lang binding.

Jeg er ønsker, at gøre det så gennemskueligt for dig som muligt, så du ved hvad du får, til hvilken pris og præcist hvad det indeholder.

Derfor har jeg har lavet 3 prisklasser, som de fleste vil kunne passe ind i.

Men jeg er samtidig klar over, at behov er forskellige og derfor tager jeg altid en snak med dig først, for at få afdækket dine ønsker, ambitioner og udfordringer.

På den måde sikre jeg, at du kommer i mål med det hele og får en professionel hjemmeside, som virker og indfrier dine mål, til en pris som du kender før vi starter.

Du får selvfølgelig 100% ejerskab over din hjemmeside og der er ingen binding. Du kan vælge, at tilkøbe en serviceaftale, som opdaterer plugins, laver back-up og holder dit site sikkert og velkørende. Men hjemmesiden er stadig 100 % din.

Priserne er ex. moms

Har I brug for en anden løsning ?

Passer en pakkeløsning ikke lige til jer ?
Det kan være I har et eksisterende website, som skal opgraderes eller måske I har brug for et helt alternativt skræddersyet tilbud, som skal kunne noget andet end de fleste. Ring eller skriv til mig, så tager vi en snak om hvad jeg kan hjælpe jer med.

Få en anden løsning
Få hjælp til din hjemmeside

Hjælp til din hjemmeside

Sidder du og bøvler med din WordPress hjemmeside og synes det er svært, at få det hele til at virke ?

Jeg hjælper dig gerne i mål. Du kan f.eks. benytte dig af et klippekort eller købe timer.

Lad mig høre om dit projekt

Er du klar til en indledende snak eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Det er både gratis og uforpligtende. Ring på 22 89 80 25

15 + 15 =

FAQ Circle Design
Hvordan betaler jeg for min hjemmeside ?

Når du godkender mit tilbud, betaler du 50% og når din hjemmeside skal online betaler du de sidste 50%.

Hvor lang tid tager det for dig, at udvikle min hjemmeside ?

Det afhænger af størelsen på dit website. F.eks. hvor mange sider der skal laves og hvor mange features og hvilket indhold der skal på, hvor hurtig du er til at levere tekster, fotos osv. Men oftes tager det mellem 2-4 uger.

Ejer jeg selv min hjemmeside når den færdig?

Du ejer 100% selv din hjemmeside når du har betalt for den.

Du kan vælge at indgå en serviceaftale, hvor jeg står for opdatering og sikkerhed, så du kan holde fokus på din kerneforretning, men du ejer stadig selv din hjemmeside 100%

Er der webhotel med i prisen ?

Nej, det er der desværre ikke. Men jeg kan hjælpe dig med at finde et, som passer godt til din hjemmeside.

Hvad er inkluderet i prisen ?

Ud over en super lækker og velkørende hjemmeside, så få du:

  • et skræddersyet design til din virksomheds kerneværdier, behov og målgruppe.
  • Selvfølgelig har jeg sørget for et godt responsivt design, så alle dine besøgende får en god oplevelse uanset skærmstørrelse.
  • Jeg SEO optimerer og tilsætter plugins, som sikre din hjemmeside og koder det efter standarder og nyeste teknologi.
  • jeg sikre det med SSL og andre vigtige sikkerheds plugins, som giver dit websted et bedre heldbred og mindsker angreb.
Er det nødvendigt med SSL certifikat på min hjemmeside ?

Der er et stigende krav, fra både browsere og Google for, at websteder har et SSL-certifikat (vises med en lille hængelås i url feltet), hvor der findes formularer.

Enkelt sagt betyder det bare, at formulardataene, der sendes over internettet, er krypteret og det er derfor mindre sandsynligt, at de derefter læses af tredjeparter.

Ved at vælge at gøre det mere sikkert, kan det også hjælpe dit websted med at rangere bedre i Google som belønner dette (og straffer dem som ikke har!)

Så som standard lægger jeg altid et SSL-certifikat på dit websted.

Hvis du har en webshop, er det essentielt, at du har et SSL-certifikat!

Kan jeg selv rette på min hjemmeside ?

Ja, du kan sagtens selv redigere tekster, skifte billeder og oprette nye blog-indlæg mv. Der findes masser af dokumentation og videoer online om det hele, da det er opbygget i WordPress med Divi tema.

Hvis du ikke føler du har tid til det eller orker at sætte dig ind i det, kan du købe et klippekort hos mig, som du bl.a kan bruge til opdatering af indholdet på din hjemmeside eller hvis du selv vil gøre det og det driller.

Hvad betyder SEO på hjemmesiden ?

Alle mine hjemmesider er inkluderet en komplet optimering for søgemaskinernes indexering og rangering.

Jeg maksimerer dit SEO potentiale ved at lade dit website gennemgå hastighedsoptimering, Google analytic integration og via Yoast er der fuld kontrol på meta-tags etc. Dit website bliver klar til at ranke i Google med det samme.

Kan jeg selv lave min hjemmeside gratis ?

Ja, det kan du, der findes en overflod af muligheder derude, som annoncerer at du kan opbygge dit websted gratis og flere hostingfirmaer er også begyndt at tilbyde deres egne muligheder. Men alligevel så er de heller ikke helt gratis, du skal stadig betale for en del funktioner og webhosting.

Så hvorfor skulle jeg betale nogen, hvis jeg bare kan gøre det selv?

Der er bare en ting, kan du? Jeg kan også skifte en sikring, men det gør mig ikke til elektrikker. Annonceringerne for programmerne fortæller, hvor hurtigt og nemt det er at oprette et websted, men som med alt andet i livet er der en indlæringskurve. Det handler ikke kun om, at oprette et websted. Læs f.eks om den kreative process her

Og så skal du spørger dig selv om du vil bruge al den tid, energi og ressourcer, der er nødvendige og tage et skridt væk fra at drive din kerneforretning for, at tilegne dig de nye færdigheder ? For langt de fleste mennesker er svaret nej. De har hverken tiden, interessen eller evnerne.

Jeg har dedikeret mange år af mit liv, med indlæring og øvelse for at opnå mine færdigheder. Og da det digitale univers er i konstant forandring, er det færdigheder som konstant skal holdes vedlige og udvikles. Så hvor vil du lægge dit fokus ?

Se min nyeste kunde

Design af website

”Jeg har haft et fantastisk tilfredsstillende samarbejde med Meta omkring udvikling af min nye hjemmeside og mit nye logo. Meta har opfyldt mine ønsker til hjemmesiden til fulde i et smukt og brugervenligt design, hvor farver og form spiller harmonisk sammen.

Jeg er også virkelig glad for mit elegante logo, hvor Meta har udfoldet sine helt særlige kunstneriske evner. Endelig har jeg oplevet Meta som en meget engageret og behagelig samarbejdspartner.

Jeg giver Meta mine bedste anbefalinger og ser frem til vores fortsatte samarbejde. Jeg kan trygt overlade vedligeholdelsen af min hjemmeside til Meta, mens jeg fokusere på det, som jeg tilbyder i min virksomhed – og det giver mig en dejlig ro i sindet.”

opdagnaturen.dk

Lise M Kristiansen

Start up processen hos Circle Design

Fra ide til launch af din hjemmeside

Når jeg indleder et samarbejde om en ny hjemmeside, så følger jeg nogle faste processer. Det sikre at vi når hele vejen rundt om projektet og at alle aspekter bliver belyst og vurderet. På den måde er du garanteret et veludviklet produkt, som indfrier dine ønsker og ambitioner.

Digital nomade

Jeg er en freelance webdesigner, som har kontor på midtsjælland.
Mit arbejdsfelt er online, så der er ingen geografiske begrænsninger ift. hvor din virksomhed ligger.

Telefontider

Man – Tors  9:00 – 18:00

Fredag        9:00 – 16:00

Du er altid velkommen til, at skrive en sms eller sende en mail uden for normal kontortid.

Circle Design – webdesign og grafiske opgaver – CVR nr. 38370367