22 89 80 25 hej@circledesign.dk

FÅ EN PROFESSIONEL

WORDPRESS
HJEMMESIDE

Jeg udvikler skræddersyede hjemmesider til SMV’er som ønsker, at fremstå professionelt og troværdigt online.

hemmesidedesign

JEG HAR

FULD FOKUS PÅ DIN FORRETNING

Skræddersyet til din virksomhed

Med udgangspunkt i dine kunder, værdier og ambitioner, designer jeg et flot, moderne websted, bygget til at skabe de forandringer du ønsker. 

Brugervenligt design

Besøgende får en “følelse” i det øjeblik de lander på dit websted. I løbet af 2 sek har de afgjort om de føler tillid eller om de i stedet vil finde dine konkurrenter. Derfor er design og brugervenlighed så vigtigt.

Mobil og tablet venligt

Din hjemmeside bliver designet, så den ser godt ud og passer til alle skærmstørrelser. Det er utroligt vigtigt, da over 85% går online på mobilen hver dag !

Helhjertet samarbejde

Du får en personlig, nærværende og 100% engageret samarbejdspartner, som hjælper dig trygt og sikkert i mål. 

Holistisk SEO

Jeg optimerer din hjemmeside på alle parametre for, at gøre dig synlig for dine kunder og få dig til tops i Googles søgninger. Flere af mine kunder ligger i top 3 på vigtige søgeord.

Designet til at skabe resultater

At få en professionel til at designe og udvikle din hjemmeside, er en rigtig god investering i din forretning, som hurtigt er tjent hjem igen.

diversitet i design

Et unikt design leverer resultater

I en undersøgelse fra DMI – altså Design Management Institute – er tallene tydelige. 94% af det førstehåndsindtryk som nye besøgnede får, er designrelateret. Så æstetik, brugervenlighed og brugeroplevelsen (UX) er afgørende for, om dine besøgende bliver til kunder eller om de går til konkurrenten. 

Vi er alle forskellige og derfor skræddersyer jeg et design som passer netop til din virksomhed. Det adskiller dig fra dine konkurrenter og du vil stå meget stærkere i kampen om kunderne! For der er forskel på om du er frisør, entreprenør eller dyrlæge og det skal afspejles i designet, sammen med dine værdier. 

 

ANBEFALET AF MINE KUNDER ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meta havde masser af gode inputs og ideer, som jeg aldrig selv ville været kommet på. Slutresultatet er blevet imponerende godt, både mht indhold og visuelt udtryk. Så selvfølgelig har jeg også tegnet en service-aftale hos Meta, så siden kan holdes up to date.

Testimonial Item

Jes Knudsen

CEO, KKHC

Hun er super kompetent og jeg føler mig helt tryg, da Meta har fuldkommen styr på både det grafiske og det tekniske – alt det jeg gerne selv vil slippe for. Og jeg er bare så glad for min nye flotte hjemmeside, som allerede har skaffet mig kunder 😀

Testimonial Item

Betinna Woller

Ejer, Betinnas Fodpleje

Jeg kan varmt anbefale Meta som webdesigner til din kommende hjemmeside. Hun var meget lydhør overfor mine tanker og ideer, samtidig med at hun undervejs også kom med gode ideer til min hjemmeside, som jeg ikke selv havde tænkt ind

Testimonial Item

Lene Rasmussen

Ejer, Mingel4Singles

Meta har opfyldt mine ønsker til hjemmesiden til fulde i et smukt og brugervenligt design, hvor farver og form spiller harmonisk sammen. Jeg er også virkelig glad for mit elegante logo, hvor Meta har udfoldet sine helt særlige kunstneriske evner. Endelig har jeg oplevet Meta som en meget engageret og behagelig samarbejdspartner.

Testimonial Item

Lise MCalpine Kristiansen

Ejer, Opdag Naturen

SKAL VI TAGE EN SNAK OM DIT PROJEKT ?

 eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Det er både helt gratis og ganske uforpligtende. Ring på 22 89 80 25 eller send en besked

11 + 10 =

Fra Idé til Launch

Sådan skaber vi din perfekte hjemmeside

Når du vælger mig til at designe din hjemmeside, træder du ind i en skræddersyet proces, designet specielt til at matche din virksomheds unikke behov. Jeg sikrer, at hver detalje bliver nøje overvejet og at intet overlades til tilfældighederne. Min tilgang er delt op i fire klart definerede faser:

Wireframe hos Circledesign
Hjemmesider til alle skaermstoerrelser

Analyse
Her dykker vi dybt ned i din virksomheds behov og mål for at forstå, hvad der driver dig og hvem dine kunder er.

Design
Med basis i analysen skaber vi et unikt og tiltalende design, der både er brugervenligt og repræsenterer din virksomheds brand på bedste vis.

Udvikling
Når designet er godkendt, omdanner vi det til en fungerende hjemmeside, som er både responsiv og optimeret til alle enheder.

Launch
Efter en omhyggelig testfase gør vi din hjemmeside live, så verden kan se dit nye digitale ansigt.

Ved hver fase sikrer vi fuld gennemsigtighed og inddragelse, så du er med på rejsen fra start til slut.

Grafiske opgaver

Har du brug for hjælp til at gøre dine fotos knivskarpe, lækre eller med specielle effekter på ?  Jeg arbejder i Adobes programmer, som giver alle muligheder. Du kan hyre mig på timebasis eller købe et klippekort