22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Professionelle WordPress

 hjemmesider 

Hjemmeside i WordPress

Jeg udvikler skræddersyede hjemmesider i WordPress til små og mellemstore virksomheder som ønsker, at fremstå professionelt og troværdigt online.

Med udgangspunkt i jeres kunder, værdier og ambitioner, designer jeg et flot, moderne websted, bygget til at skabe de forandringer I ønsker og som konverterer de besøgende til faste kunder. Det er en rigtig god investering i jeres forretning, som hurtigt er tjent hjem igen.

I får en personlig, nærværende og engageret samarbejdspartner, som hjælper jer trygt og sikkert i mål.

Her får I altid de vigtige
elementer og teknologier på jeres hjemmeside

SEO

Din hjemmeside bliver udviklet og optimeret med både værktøjer og analyser, så den giver jer den bedst mulige plads i Googles søgninger. Læs mere om seo længere nede.

Mobile first

Responsivt design –  jeg udvikler og optimerer, så jeres website virker på mobil, tablet og computer. Jeg benytter mig af værktøjer og fysiske test på alle platforme og flere browsere. 

SSL

SSL er et meget vigtigt certifikat (vises med en lille hængelås på url), som fortæller dine besøgende, at dit websted er sikkert at besøge og handle på. Jeg beskytter det selvfølgelig også mod virus og hackere.

WordPress

Verdens mest brugte CMS system, som du selv kan fortsætte med at udvikle på, da det er meget brugervenligt. Skal du skalere din forretning på et senere tidspunkt er det et yderst fleksibelt system.

Skræddersyet

Din virksomhed skal ikke tilpasses og mases ned i et færdigt design. Her bliver websitet skræddersyet til lige præcist dine kunder, dine produkter og din virksomhed.

Teknologi

Jeg koder efter gældende standarder og nyeste teknologi. Så dit website er altid velkørende, stabilt og sikkert.

UX/UI

Du har kun 2 sekunder. Hvis din hjemmeside ikke spiller er den besøgende smuttet over til konkurrenten. Derfor er design og brugervenlighed så vigtig. Læs mere længere nede på siden.

Frihed

Når din hjemmeside er betalt er den 100 % din, helt uden bindinger eller noget andet med småt. Du kan efterfølgende vælge, at benytte min service aftale, som holder den opdateret og sikker. Men siden er din.

7
hænder der holder forskellige devices

Mobile first / responsivt design

4 ud af 5 går online på deres mobil, så din hjemmeside skal kunne vises perfekt på alle skærme. Nogle webdesignere lader WordPress-skabelonen justere det automatisk, men det fungerer sjældent. Så jeg bruger værktøjer såvel som fysisk test for at sikre, at det vises korrekt på alle skærmstørrelser. Derefter tilpasser jeg det hele, så dit websted vises perfekt på hver enhed.

SEO – få en god placering

Når jeg udvikler din hjemmeside, maksimerer jeg SEO potentialet ved at lade websitet gennemgå en hastighedsoptimering, Google analytic integration og via Yoast (det bedste SEO plugin) er der fuld kontrol på meta-tags etc. Dit website bliver klar til at ranke i Google med det samme.

Content is king
Der er mange faktorer, som spiller ind på din placering. Men en meget vigtig faktor, som har en stor indvirkning på Googles vurdering af din hjemmeside, er teksten. Ikke kun teksten, men også kvaliteten af teksten.

Dit indhold skal give svar på det som dine brugere fandt dig på og samtidig skal det være unikt, relevant og spændende, så de får lyst til at blive lidt længere. Det er en disciplin, der går under navnet “content marketing” og som vægter tungt hos Google.

SEO-kom-paa-side-1
UI og UX

Du har 2 sekunder !

Besøgende får en “følelse” i det øjeblik de lander på dit websted. I løbet af 2 sekunder har de afgjort om de føler tillid og får lyst til at blive eller om de i stedet vil finde dine konkurrenter. Derfor er design og brugervenlighed så vigtigt.

Hvis de har besluttet sig for at blive, vil de lede efter svarene, som de kom for. Et professionelt gennemarbejdet website vil  gøre det intuitivt og let for dem, at finde det de søger og afgøre om de får lyst til, at henvende sig.

Et design som tager udgangspunkt i dine kunder og som integrerer grafik og animationer med meningsfuldt indhold vil gøre din nye hjemmeside indbydende og overbevisende. Det resulterer i, at de besøgende bliver længere tid på din hjemmeside, konverterer mere og vender ofte tilbage

Din digitale rejse

STEP 01

– det indledene møde

 • Vi holder et møde enten via mobilen eller online. Her fortæller du mig det hele; dine tanker, udfordringer, ønsker og mål for hjemmesiden.
 • Jeg lytter og stiller spørgsmål og lærer alt hvad jeg kan for at sikre, at alle aspekter af din virksomhed bliver taget med og afdækket
 • Ud fra denne snak, skal der kunne tegnes et billede af din kommende hjemmeside og hvad der skal vægtes.
 • Du går nu igang med at skrive tekster og finder relevant indhold frem, med mindre vi har aftalt, at jeg sørger for det hele.

STEP 02

– wireframe og design

 • Baseret på den info jeg fik fra vores indledende møde, samt efterfølgende analyser, så lægger jeg en digital strategi for hele projektet.
 • Det er nu du skal aflevere indholdet til din hjemmeside; dvs. tekster, logo, fotos, illustrationer, med mindre vi har aftalt at jeg tager mig af det.
 • Jeg finder de rigtige faver, former, skrifttyper og tegner en wireframe (en råskitse) som tydeliggør det hele og giver overblik.
 • Den fremsender jeg til godkendelse hos dig og i den forbindelse, gennemgår vi også de spørgsmål, som er dukket op.
 • Når du har godkendt, så smøger jeg ærmerne op og går igang med, at bygge din kommende flotte hjemmeside

STEP 03

– udvikling og opbygning

 • Med det godkendte design og med udgangspunkt i jeres kunder og det fastsatte mål for hjemmesiden, går jeg igang med opbygningen.

 • Jeg har 100% fokus på det ønskede resultat og alle valg bliver truffet ud fra denne tankegang.

 • Mobile first – jeg retter til og tjekker om alt virker på både mobil, tablet og computer i flere forskellige browsere
 • Div. plugins som vil hjælpe på sikkerhed, hastighed og SEO bliver integreret.
 • SEO, optimerer jeg på hele websitet, så I får en god placering hos Google

 

STEP 04

– sidste korrektur og launch 

 • Nu får du lov til at se det færdige resultat, som jeg glæder mig til at vise dig

 • Vi holder et lille onlinemøde hvor vi tager en snak og du kan komme med din feedback og evt rettelser.
 • Når de sidste korrektioner er på plads, flytter jeg hjemmesiden over på dit domæne og giver den et sidste tjek.
 • Opgaven er løst og jeres ønsker opfyldt i et vellykket design for alle jeres nuværende og fremtidige kunder. Jeres hjemmeside er online og klar til at støtte jeres salg og ambitioner og I kan vise den frem for både kunder og søgemaskiner

 

Hvor meget koster en hjemmeside ?

Har du et projekt i tankerne ?

 eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Det er både gratis og uforpligtende.
Ring på 22 89 80 25 eller send en besked

5 + 14 =

Den kreative proces

01 WIREFRAME

Når ideen bliver til handling, skal den først formes igennem den kreative process. Her samles alle ledetråde, tanker, værdier, brugeradfærd og analyser og det omsættes til en wireframe, som er en grundskitse over opbygningen af et website. Det skal skabe klarhed og give et overblik over hele websitets struktur og hiraki.

En wireframe kan med fordel laves med blyant og papir eller på et whiteboard først, da det er nemmere at teste og korrigere i. Herefter findes der utallige muligheder online. Når den rigtige løsning er fundet, skal det tegnes op, så det kan anvendes til næste step.

Wireframe hos Circledesign
Design processen Circle Design

02 DESIGN

Et design skal styrke og imødekomme indholdet og samtidig holde en rød tråd gennem hele hjemmesiden. Det er en hårfin balance mellem form og funktion og der skal konstant tænkes over hvordan brugeren vil modtage det og interagere med det.

I designfasen skal der indsættes illustrationer, fotos, video og tekstet indhold. Der vælges form, farver og fonter, som komplementerer indholdet. Her er det godt, at inddrage logoet, så det “smelter” sammen i designet.

 

03 UDVIKLING

Wireframe, design og elementer, skal nu sættes sammen og integreres i en WordPress hjemmeside. Kodningen skal følge de gældende standarder og der skal sikres mod malware, hacking og virus. Hele websitet skal tjekkes for form og funktion på mobil, tablet og computer, også kaldet responsivt design/mobile first. Når alt er sikret og dobbelttjekket, så er det tid til at gå live og invitere søgemaskiner og kunder velkommen.

 

Grafiske opgaver

Har du brug for hjælp til at gøre dine fotos knivskarpe, lækre eller med specielle effekter på ?  Jeg arbejder i Adobes programmer, som giver alle muligheder. Du kan hyre mig på timebasis eller købe et klippekort

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item

Digital nomade

Jeg er en freelance webdesigner, som har kontor på midtsjælland.
Mit arbejdsfelt er online, så der er ingen geografiske begrænsninger ift. hvor din virksomhed ligger.

Telefontider

Man – Tors  9:00 – 18:00

Fredag        9:00 – 16:00

Du er altid velkommen til, at skrive en sms eller sende en mail uden for normal kontortid.

Circle Design ­- webdesign og grafiske opgaver – CVR nr. 38370367