22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Få en professionel WordPress

Hjemmeside

Jeg udvikler skræddersyede hjemmesider i WordPress til små og mellemstore virksomheder som ønsker, at fremstå professionelt og troværdigt online.

Med udgangspunkt i jeres kunder, værdier og ambitioner, designer jeg et flot, moderne websted, bygget til at skabe de forandringer I ønsker og som konverterer de besøgende til faste kunder. Det er en rigtig god investering i jeres forretning, som hurtigt er tjent hjem igen.

I får en personlig, nærværende og engageret samarbejdspartner, som hjælper jer trygt og sikkert i mål.

Professionel_hjemmeside
UI og UX

Du har 2 sekunder !

Besøgende får en “følelse” i det øjeblik de lander på dit websted. I løbet af 2 sekunder har de afgjort om de føler tillid og får lyst til at blive eller om de i stedet vil finde dine konkurrenter. Derfor er design og brugervenlighed så vigtigt.

Hvis de har besluttet sig for at blive, vil de lede efter svarene, som de kom for. Et professionelt gennemarbejdet website vil  gøre det intuitivt og let for dem, at finde det de søger og afgøre om de får lyst til, at henvende sig.

Et design som tager udgangspunkt i dine kunder og som integrerer grafik og animationer med meningsfuldt indhold vil gøre din nye hjemmeside indbydende og overbevisende. Det resulterer i, at de besøgende bliver længere tid på din hjemmeside, konverterer mere og vender ofte tilbage

Din digitale rejse

– Sådan forløber vores samarbejde

saadan kommer du online

Når vi indgår et samarbejde, følger jeg en proces – som bliver tilpasset din virksomhed og den opgave som skal løses. Det sikre at vi når hele vejen rundt om projektet og at alle aspekter bliver belyst og vurderet. 

Processen indeholder fire faser :
01 analyse
02 design
03 udvikling
04 launch

01

Analyse – det indledene møde

 • Vi holder et møde enten via mobilen eller online. Her fortæller du mig det hele; dine tanker, udfordringer, ønsker og mål for hjemmesiden.
 • Jeg lytter og stiller spørgsmål og lærer alt hvad jeg kan for at sikre, at alle aspekter af din virksomhed bliver taget med og afdækket
 • Ud fra denne snak, skal der kunne tegnes et billede af din kommende hjemmeside og hvad der skal vægtes.
 • Du går nu igang med at skrive tekster og finder relevant indhold frem, med mindre vi har aftalt, at jeg sørger for det hele.
 • Baseret på den info jeg fik fra vores indledende møde, samt efterfølgende analyser, så lægger jeg en digital strategi for hele projektet.

02

Design og wireframe

 • Det er nu du skal aflevere indholdet til din hjemmeside; dvs. tekster, logo, fotos, illustrationer, med mindre vi har aftalt at jeg tager mig af det.
 • Jeg finder de rigtige faver, former, skrifttyper og tegner en wireframe (en råskitse) som tydeliggør det hele og giver dig et overblik.
 • Den fremsender jeg til godkendelse hos dig og i den forbindelse, gennemgår vi også de spørgsmål, som er dukket op.
 • Når du har godkendt, så smøger jeg ærmerne op og går igang med, at bygge din kommende flotte hjemmeside

03

Udvikling og opbygning

 • Med det godkendte design og med udgangspunkt i jeres kunder og det fastsatte mål for hjemmesiden, går jeg igang med opbygningen.

 • Jeg har 100% fokus på det ønskede resultat og alle valg bliver truffet ud fra denne tankegang.

 • Mobile first – jeg retter til og tjekker om alt virker på både mobil, tablet og computer i flere forskellige browsere
 • Div. plugins som vil hjælpe på sikkerhed og hastighed bliver integreret.
 • SEO, optimerer jeg på hele websitet, så I får en god placering hos Google

 

04

Sidste tjek og launch

 • Nu får du lov til at se det færdige resultat, som jeg glæder mig til at vise dig

 • Vi holder et lille onlinemøde hvor vi tager en snak og du kan komme med din feedback og evt rettelser.
 • Når de sidste korrektioner er på plads, flytter jeg hjemmesiden over på dit domæne og giver den et sidste tjek.
 • Opgaven er løst og jeres ønsker opfyldt i et vellykket design for alle jeres nuværende og fremtidige kunder. Jeres hjemmeside er online og klar til at støtte jeres salg og ambitioner og I kan vise den frem for både kunder og søgemaskiner

 

Har du et projekt i tankerne ?

 eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Det er både gratis og uforpligtende.
Ring på 22 89 80 25 eller send en besked

5 + 9 =

DEN KREATIVE PROCES

01 WIREFRAME

Når ideen bliver til handling, skal den først formes igennem den kreative process. Her samles alle ledetråde, tanker, værdier, brugeradfærd og analyser og det omsættes til en wireframe, som er en grundskitse over opbygningen af et website. Det skal skabe klarhed og give et overblik over hele websitets struktur, hiraki og elementer.

En wireframe kan med fordel laves med blyant og papir eller på et whiteboard først. Når den rigtige løsning er fundet udformes selve skitsen. Jeg bruger Adobe XD, som giver et realistisk billede og et godt overblik på det hele. Når det er klart og godkendt, så kan det anvendes til næste step.

Wireframe hos Circledesign
Design processen Circle Design

02 DESIGN

Et godt design skal styrke og imødekomme indholdet og samtidig holde en rød tråd gennem hele hjemmesiden. Det er en hårfin balance mellem form og funktion og der skal konstant tænkes over hvordan brugeren vil modtage det og interagere med det.

I designfasen skal der indsættes illustrationer, fotos, video og tekstet indhold. Der vælges form, farver og fonter, som komplementerer indholdet. Her er det godt, at inddrage logoet, så det “smelter” sammen i designet.

 

03 UDVIKLING

Wireframe, design og elementer, skal nu samles i rammen for den kommende  hjemmeside. Kodningen skal følge de gældende standarder og der skal sikres mod malware, hacking og virus. Hele websitet skal tjekkes for form og funktion på mobil, tablet og computer, også kaldet responsivt design/mobile first. Når alt er sikret og dobbelttjekket, så er det tid til at gå live og invitere søgemaskiner og kunder velkommen.

 

Grafiske opgaver

Har du brug for hjælp til at gøre dine fotos knivskarpe, lækre eller med specielle effekter på ?  Jeg arbejder i Adobes programmer, som giver alle muligheder. Du kan hyre mig på timebasis eller købe et klippekort

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item