22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Professionel
Webshop

styrk dit salg med en flot og effektiv webshop

Webshop løsning

Shopify og WooCommerce er de mest populære løsninger for små og mellemstore forretninger. Her får du hjælp med alt hvad der skal til for at få succes – lige fra valg af platform, design, betalings API til integration med samarbejdspartnere mm.

Vil du accelerere dit salg, så kom igang med din onlineforretning og få del i alle de fordele som kun findes der. Det er det perfekte sted at starte, når du vil skalere din forretning.

Men måske du synes, at det er en uoverskuelig opgave og har svært ved at finde tiden til at sætte dig ind i det hele? Og hvilken løsning passer til dine produkter, dine kunder og din forretning?

webshop løsning

Hvad skal jeg kunne for at starte en webshop?

Du behøver ikke at have nogen forudsætninger for at starte en webshop. Har du varerne – så får jeg din forretning online og velkørende. Jeg hjælper dig med både design, opsætning og udvikling, samt rådgivning om både løsningsmuligheder og hvordan du bedst markedsfører din forretning online.

Shopify eller WooCommerce

– hvilken platform skal du så vælge ?

shopify eller woocommerce

Det er her dine kunder møder dig, nogle for første gang, så det er utroligt vigtigt med et rigtigt godt indtryk.

Dvs at den skal være nem at overskue og navigere i og den skal være indbydende og billederne skal give lyst til køb. Købsprocessen skal være så nem og hurtig som muligt for kunden, så de ikke går til konkurrenten.

Din webshop er ikke blot dit online ansigt på din forretning, den er også det vigtige arbejdsredskab, som skal genere salg og henvendelser.

I Shopify og WordPress har du mulighed for at opsætte integrationer til ERP systemer, lagerstyring, POS og regnskabsprogram.

Men hvilken løsning skal du så vælge ? Hvad virker bedst til dine produkter, kunder og budget?

For at give dig et lille overblik, kan du her læse lidt om hvad de hver især kan og hvad de koster.

Lad mig høre om dit projekt

Er du klar til en indledende snak eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Det er både gratis og uforpligtende.

Funktioner på din webshop

Du kan få skræddersyet din webshop, så den passer præcist til dine produkter og giver dine kunder den bedste kundeoplevelse. Her ses et lille overblik over de mest benyttede funktioner på en webshop. Men der findes MANGE flere muligheder. Så alt kan tilpasses præcist til din forretning, dine produkter og din målgruppe.

Jeg har mange års erfaring fra retail – tag en snak med mig, så stiller jeg de rigtige spørgsmål, som får dig til at kunne træffe en beslutning.

Betalingsmulighed

Tilbyd de betalings-muligheder som dine kunder benytter. Ofte er det Dankort, Visa, og Mobile Pay. Alt kan integreres.

Forsendelse

Forsendelse bliver indbygget i systemet, så det er nemt  at holde styr på fragten af dine varer, både i Danmark og til udlandet.

Mersalg og rabatter

Der findes uendeligt mange muligheder for, at skabe et mersalg. Få indbygget de rigtige som passer til dine produkter og dine kunder. Det motiverer til køb og øger dit salg.

Lagerstyring - på mobilen

Du har 100 % fuldt overblik over dit lager, som du også kan lave lagerstyring på, oprette varer mm. Få statistikker og detaljer for alle dine varer direkte på din mobil, så du kan tage action med det samme.

Administration - også på mobilen

Det er nemt at følge med i alle nøgletal, så du har hele tiden styr på din forretning, med opdaterede salgsdata og lager.

Du har altid din forretning tæt på dig.

SoMe

Integrering af SoMe kan booste både dit brand og dit salg. Brug produktanmeldelser, ønskelister og mulighed for nyhedsbrev. Få Trustpilot anmeldelser på webshoppen, som øger tilliden og integrer Google værktøjer, så du altid har statestikker I kan arbejde videre med.

WooCommerce og Shopify kan integreres med dine samarbejdspartnere

Få hjælp til din hjemmeside

Hjælp til din webshop

Sidder du og bøvler med din webshop og synes det er svært, at få det hele til at virke ?

Jeg hjælper dig gerne i mål. Du kan f.eks. benytte dig af et klippekort eller købe timer. Tag en snak med mig, så finder vi den bedste løsning, så du kan komme igang med din forretning.

Jeg skræddersyer processen i en tæt dialog med dig

Vi kommer hele vejen rundt, så du får et unikt design, som passer perfekt til lige netop dine produkter og dine kunder, så du kan skalere din forretning.

Når jeg indleder et samarbejde om en ny webshop, så følger jeg nogle faste processer. Det sikre at vi når hele vejen rundt om projektet og at alle aspekter bliver belyst og vurderet. På den måde er du garanteret et veludviklet produkt, som indfrier dine ønsker og ambitioner og skaber vækst for din forretning.

Er du lidt nysgerrig for at høre mere om priser, samarbejde og processen, så tag fat i mig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

FAQ

Herunder kan du se svar på ofte stillede spørgsmål til en webshop. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig og få en uddybning eller hvis du har andre spørgsmål.

Ejer jeg selv min webshop ?

Ja, du ejer 100% selv din webshop når den er betalt. Du kan vælge, at indgå en serviceaftale, hvor jeg står for sikkerhed og opdatering, men du ejer stadig selv din webshop.

Er der påtvungne løbende udgifter ?

Nej, hos mig får du en professionel webshop for det betalte engangsbeløb.

Men du skal betale til det webhotel, som hoster din webshop og du skal betale for betalingsgateways, ofte er det Nets, Mobile Pay ol.. Der kan også være plugins, som kræver en mrd betaling.

Men priserne afhænger af hvilken løsning du vælger og hvad dit behov er.

Jeg tilbyder et service abonnement som vedligeholder din webshop og opdatere sikkerheds plugins mm.,  hvis du hellere vil koncentrere din tid på din kerneforretning

Hvad betyder responsivt design og Mobile first ?

Det betyder, at din webshop tilpasses skærmstørrelsen alt efter den besøgendes telefon, tablet eller computer.

Det øger potentialet ganske betragteligt for, at en besøgende bliver til en kunde.

Trafikken fra mobile enheder udgør ofte mere end 42 % af den samlede trafik på en webshop, så det er afgørende at indholdet og købsprocessen bliver tilpasset skærmstørrelsen.

Behøver jeg et SLL certifikat ?

Der er et stigende krav, fra både browsere og Google for, at websteder har et SSL-certifikat (det vises med en lille hængelås i url feltet), hvor der findes formularer. 

Enkelt sagt betyder det bare, at formulardataene, der sendes over internettet, er krypteret og det er derfor mindre sandsynligt, at de derefter læses af tredjeparter.

Ved at vælge at gøre det mere sikkert, kan det også hjælpe dit websted med at rangere bedre i Google som belønner dette (og straffer dem som ikke har)

Hvis der ikke er et SSL certifikat får man som besøgende en besked om, at siden ikke er sikker. De fleste undgår de sider.

Så jeg lægger altid et SSL-certifikat på din “almindelige” hjemmeside.

Men hvis du har en webshop, er det essentielt, at du har et SSL-certifikat!

Hvad betyder SEO ?

SEO står for Search Engine Optimazation, på dansk, søgemaskine optimering. Det er et begreb som dækker over hvordan man får den bedste placering på Google søgninger. Der er mange faktorer som har stor betydning for hvordan du rangeres hos Google. Derfor er det vigtigt med en effektiv SEO strategi, som hjælper dig med at blive synlig for dine kunder.

Hvad skal jeg kunne for at blive webshop ejer ?

Du skal have styr på din forretning, din målgruppe, dine produkter og dine konkurrenter.

Jeg rådgiver og vejleder ift hvilke løsninger, som jeg mener passer bedst til dine produkter og målgrupper. Vi har en god og tæt dialog gennem hele forløbet, så du får et slutprodukt som kan gøre en forskel for din forreting og hjælpe dine KPI’er

Alt det tekniske og designet tager jeg mig af. Du kan læse mere om processen længere nede på siden her.

Kan jeg selv vedligeholde min webshop ?

Ja det kan du godt. Selvfølgelig er der nogle grundlæggende færdigheder og en vis forståelse, som skal være tilstede, men både Shopify og WooCommerce er meget brugervenligt udviklet.

Synes du det tager for meget af din tid og din kerneforretning, tilbyder jeg en serviceaftale, som du kan læse mere om her.

Får jeg et webhotel med i prisen ?

I mine priser er der ikke hosting med.
Men ellers afhænger alt det også af den platform du vælger.

Hvis du vælger Shopify, så er det med i den månedlige pris du skal betale til dem.

Hvis du vælger WooCommerce, så skal du selv finde et webhotel, som kan hoste din webshop. Og jo, jeg kan godt hjælpe dig med webhotel. 

Jeg har allerede domæne og webhotel ?

Det er slet ikke noget problem, jeg skal bare have adgang, så jeg kan lægge dit nye website op.

Det eneste du skal sikre dig er, at det er et godt webhotel med en hurtig loadtid for din webshop, gerne cloud-baseret, så du ikke skal dele pladsen med andre.

Er du i tvivl, så spørg mig endelig.

Hvordan betaler jeg for min webshop ?

Når du har godkendt mit tilbud betaler du 50% af beløbet. Når din webshop er klar til at komme online betaler du de sidste 50%.

Kan du også lave vores GDPR ?

Nej det kan jeg desværre ikke. Det er alt for omfattende at overskue reglerne i Cookiebekendtgørelsen og EU’s persondataforordning når der er tredjepartsindhold på en hjemmeside. 

Hvor lang tid tager det at lave en webshop ?

Omkring 3-4 uger, alt afhængig af hvor omfattende den skal være og hvor lang tid du er om at levere materialet.

Har du allerede en webshop ?

Hvis du vil flytte din webshop over til WooCommerce eller Shopify kan jeg gøre det for dig. Måske du også gerne vil have den gennemgået og opdateret ? Er du i tvivl, så spørg mig endelig.