22 89 80 25 hej@circledesign.dk

CASES & IT PROJEKTER

Webdesign | SEO | AI drevet markedsføring | Ads | Branding | SoMe |

Opgaver jeg har hjulpet virksomheder og bureauer med :

Websites & grafiske opgaver

  • Websites & webshops & landingpages – udvikling og design, platform migrering
  • Opsætning af integrationer & apps
  •  UX/UI design og optimering
  • Grafiske produktioner : Logo, e-bog, mockups, visitkort, illustrationer, fotos – Adobe CC, AI
  • Video – udarbejdelse & redigering
  • Wireframe i XD og Figma

Digital Markedsføring

  • SEO – optimeringer med analyseværktøjer som f.eks. SemRush & Ahrefs, samt brug af AI
  • Google Ads – opsætning / optimering / målstrategi
  • Opsætning af: Google Analytics konto, Google Tag Manager og Google My Business, Matomo Analytics
  • Sociale Medier :  LinkedIn, FB, IG, TikTok – brug af AI
   – strategi planlægning og årshjul
   – udvikling af content

En af mine kerneværdier er, at skabe succes for dig
– det er det, som jeg måler min egen succes på

Herunder kan du se et lille udvalg af de web-projekter, som jeg har hjulpet nogle af mine kunder med

CASES

bmigroup.com/dk

Opgave

 • Migrering af website fra Drupal til Contentful
 • SEO – fra dybdegående analyser og udvikling af topic clusters til  linkbuilding og indholdsoptimering
 • Optimering af GA4 og GTM
 • Udvikling og design af kampagnesider & landingpages
 • Udvikling og design af e-bog til download
 • Oversættelsesopgaver fra engelsk til dansk

En stor international virksomhed søgte hjælp til at overføre deres eksisterende hjemmeside fra Drupal til Contentful, inklusive en omfattende SEO-optimering baseret på dybdegående dataanalyser.

Projektopgaven inkluderede også udviklingen af målrettede landingssider til specifikke kampagner og en e-bog til download. Desuden var der et behov for assistance til at migrere et svensk website fra Drupal til Contentful og skabe engagerende svensk content.

Meta has been extremely professional and carried out her duties skillfully. She was very effective in her task and was a breeze to work with.

I found Meta to be a great colleague with great problem-solving skills. I can highly recommand her!

Berit Lunke

- Nordic Digital Manager

Very grateful for your work – it has been a plesure 🙂

Kristy Villems-Jørgensen

- Marketing Director, Nordic

louiseheisel.dk

Opgave

 • Flytning af webshop fra WooCommerce til Shopify
 • Opsætning af Nets betalingsløsning på Shopify
 • Opsætning af bookingsystem
 • Opsætning af Shipmondo forsendelsessystem
 • SEO gennemgang + implementering af strategier
 • Udvikling af content ud fra SEO analyser
 • Opsætning af Google Analytics

Keramiker som havde brug for hjælp til flytning af domæne, samt opsætning af Nets betalingssystem + booking system + fragtsystem på Shopify webshop. 

Efterfølgende skulle der udarbejdes en SEO analyse som derefter blev anvendt til at opdatere hele webshoppen så den kunne performe bedre og blive synlig for målgruppen.

Ej hvor er jeg glad for din professionelle hjælp – det hele spiller nu og kunderne kan finde mig, tusinde tak Meta. Ps det kan godt være jeg ringer igen hvis noget driller 🙂

Louise Heisel

louiseheisel.dk

honningpigen.dk

Opgave

 • Komplet redesign af eksisterende website
 • SEO optimeret – ligger nu i top 3 på vigtige keywords
 • Udvikling af helt nyt content på alle sider
 • SoMe integration
 • Opsætning til Google Analytics, GTM og FB Business

Målet var at designe et helt nyt flot website for virksomheden, med stor fokus på brugervenlighed. Der skulle indarbejdes bedre betingelser for øgning af KPIér, herunder især konverteringsgrad og god rangering på vigtige nøgleord.

“Salget af mine bifamilier er gået over alt forventning, hvilket jeg tilskriver Meta fra Circle Design, som har lavet min flotte nye hjemmeside.” Betinna Woller

Jeg er virkelig glad for dit flotte arbejde og super stolt af min nye hjemmeside. Det er en kæmpe sten, som er taget fra mine skuldre. Pludselig skal jeg bare nyde mine mine bier igen 😁 og have fuld fokus på min virksomhed og ikke bruge en masse sur energi på alt det jeg synes er mega svært og træls. 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til dig Meta og 1000 tak 🥰

Betinna Woller – honningpigen.dk

nikolinesfysioterapi.dk

Nystartet virksomhed, med ønske om en digital identitet i form af en hjemmeside, med integreret bookingsystem, samt en blog.

Opgave

 • Udvikling og design af website
 • Videoredigering
 • SEO optimeret – ligger nu i top 3 på vigtige keywords
 • SoMe integration
 • Opsætning til Google Analytics og FB Business

Det var et utrolig nemt samarbejde. Meta fangede hurtigt hvad det var jeg ønskede mig, selvom jeg ikke selv var særlig tydelig i mine forklaringer. Jeg fik alt det jeg gerne ville have, som jeg ikke vidste at jeg faktisk rigtig gerne ville have.

Nikoline Woller – nikolinesfysioterapi.dk

opdagnaturen.dk

Nystartet virksomhed, med ønske om en digital identitet i form af en hjemmeside, et logo og en Facebook virksomhedsprofil.

Målet med hjemmesiden var, at blive synlig for målgruppen og skabe opmærksomhed på produktet, som er guidede ture og arrangementer i naturen med fokus på de vilde planter. Der skulle laves en løsning, som gjorde det nemt og overskueligt, at tilmelde sig de forskellige turer, for både kunden og virksomheden.

Siden er optimeret til den nye facebook virksomhedsprofil, som brugerne kan interagere med via forskellige CTA’er

Opgave

 • Udvikling og design af nyt website
 • SEO optimeret – ligger nu i top 3 på vigtige keywords
 • Opsætning af Google Analytics og GTM
 • Design af logo
 • Mockup til tryk
 • Oprettelse af Facebook virksomhedsprofil
 • Rådgivning til SoMe strategier og planlægning
  Logodesign for firma

  ”Jeg har haft et fantastisk tilfredsstillende samarbejde med Meta omkring udvikling af min nye hjemmeside og mit nye logo. Meta har opfyldt mine ønsker til hjemmesiden til fulde i et smukt og brugervenligt design, hvor farver og form spiller harmonisk sammen. Jeg er også virkelig glad for mit elegante logo, hvor Meta har udfoldet sine helt særlige kunstneriske evner. Endelig har jeg oplevet Meta som en meget engageret og behagelig samarbejdspartner.

  Jeg giver Meta mine bedste anbefalinger og ser frem til vores fortsatte samarbejde. Jeg kan trygt overlade vedligeholdelsen af min hjemmeside til Meta, mens jeg fokusere på det, som jeg tilbyder i min virksomhed – og det giver mig en dejlig ro i sindet.”

  www.opdagnaturen.dk

  Lise M. Kristiansen

  Kunne du også tænke dig, at komme online med din virksomhed ? Eller har du en hjemmeside eller webshop som trænger til en kyndig hånd ?

  mingle4singles.dk

  Nystartet virksomhed – med behov for en hjemmeside og et logo, samt en illustration.
  #dating  #fællesskab #sjov

  Udvikling af hjemmeside, hvor responsivt design (webdesignet tilpasser sig skærmens størrelse) er alfa omega, da mange af brugerne anvender mobil. Men virksomheden henvender sig til alle målgrupper, så det skal virke gnidningsløst uanset device.

  Hjemmesiden skulle være et redskab for en kort og hurtig introduktion til datingkonceptet, samt mulighed for tilmelding til events. Tilmeldingen skal på sigt kunne integreres med en decideret tilmeldings- og betalings API.

  En mulighed for brugerne for at interagere via facebook, skal i første omgang være en simpel “like” “follow” funktion, men med henblik på videreudvikling.

  Opgave

  • Udvikling og design af nyt website med fokus på SEO
  • Opsætning af GA, GTM og GMB
  • Design af logo, illustration og postkort
  • Integrering af SoMe
  • Rådgivning om SoMe strategier, samt udvikling af content til FB
  design af busreklame
  logo design med qr kode fra circledesign.dk

   I forbindelse med arbejdet med min hjemmeside, gav jeg opgaven til Meta som var meget lydhør overfor mine tanker og ideer til hjemmesiden.

  Jeg oplevede Meta som yderst professionel og ydmyg i forhold til opgaven. Hun gjorde meget ud af at være i dialog med mig jævnligt gennem sit arbejde med hjemmesiden, så jeg var med på alle beslutninger, både opsætningen af siden, farvevalg, logo og billeder hertil.

  Desuden gav hun undervejs også gode ideer til min side som jeg ikke selv havde tænkt ind, ligesom hun samtidig er en god sparringspartner til de elementer på en hjemmeside som kræver viden og erfaring.

  Jeg kan derfor varmt anbefale Meta / circledesign.dk som webdesigner til din kommende hjemmeside.

  www.mingle4singles.dk

  Lene Rasmussen

  betinnasfodpleje.dk

  Opgave

  • Udvikling og design af nyt website med fokus på SEO
  • Design af mockups og visitkort
  • Integrering af SoMe
  hjemmeside for betinnasfodpleje.dk

  Da jeg tidligere har brugt Meta til udvikling af hjemmeside, var jeg slet ikke i tvivl om hvem jeg skulle vælge til opgaven for min nye virksomhed. 

  Hun er super kompetent og jeg føler mig helt tryg, da Meta har fuldkommen styr på både det grafiske og det tekniske – alt det jeg gerne selv vil slippe for. Og jeg er bare så glad for min nye flotte hjemmeside, som allerede har skaffet mig kunder 😀

  Jeg har valgt at tilkøbe en udvidet servicepakke, for så ved jeg at det hele virker som det skal og så kan jeg bare sende en mail til Meta, når jeg har noget tekst eller billeder som skal opdateres. Det er så skønt at jeg kun skal fokusere på min virksomhed og slippe for alt det jeg ikke orker.

  🌟  Så skal du have lavet en hjemmeside hvor du vil være sikker på et flot resultat, vil jeg til en hver tid varmt anbefale dig, at tage kontakt til Meta – det kan kun blive godt 🌟

  www.betinnasfodpleje.dk

  Betinna Woller

  businesscard mockup
  mockup tshirt

  kkhc.dk

  Opgaver

  • Udvikling og design af website
  • SEO optimering
  • Opsætning til Google Analytics
  Hjemmeside for kkhc.dk

  Jeg har netop startet konsulentvirksomhed. Jeg havde ikke behov for en fancy hjemmeside, men ønskede primært at vise mine kvalifikationer og ydelser samt kontaktinformation, og planlagde derfor først at kreere siden selv.

  Efter at have været i kontakt med Meta, valgte jeg dog at lade hende gøre det for mig. Hun havde masser af gode inputs og ideer, som jeg aldrig selv ville været kommet på. Og så havde hun styr på alt det lavpraktiske mht cookies, plug-ins, SEO mm, som jeg aldrig selv ville have skænket en tanke.

  Alt i alt synes jeg, at slutresultatet er blevet imponerende godt, både mht indhold og visuelt udtryk. Så selvfølgelig har jeg også tegnet en service-aftale hos Meta, så siden kan holdes up to date.

  www.kkhc.dk

  Jes Knudsen

  Design projekt for findenwebshop.dk – udviklet i XD og design af logo

  firmalogo
  XD design