22 89 80 25 hej@circledesign.dk

websites & grafiske opgaver

UI/UX | Logo | Mockups | Design

Her ses et lille udvalg af de virksomheder, som jeg har hjulpet online. En af mine kerneværdier er at skabe succes for dig som kunde – det er det, som jeg måler min egen succes på. Du kan se mere om hvem jeg er her →

honningpigen.dk

Fuldkommen redesign
og nyt indhold

webdesign af firmahjemmeside

Jeg er virkelig glad for dit flotte arbejde og super stolt af min nye hjemmeside. Det er en kæmpe sten, som er taget fra mine skuldre. Pludselig skal jeg bare nyde mine mine bier igen 😁 og have fuld fokus på min virksomhed og ikke bruge en masse sur energi på alt det jeg synes er mega svært og træls. 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til dig Meta og 1000 tak 🥰

Betinna Woller – honningpigen.dk

opdagnaturen.dk

Design af

hjemmeside og logo

Design af website
mockup canvas net

”Jeg har haft et fantastisk tilfredsstillende samarbejde med Meta omkring udvikling af min nye hjemmeside og mit nye logo. Meta har opfyldt mine ønsker til hjemmesiden til fulde i et smukt og brugervenligt design, hvor farver og form spiller harmonisk sammen. Jeg er også virkelig glad for mit elegante logo, hvor Meta har udfoldet sine helt særlige kunstneriske evner. Endelig har jeg oplevet Meta som en meget engageret og behagelig samarbejdspartner.

Jeg giver Meta mine bedste anbefalinger og ser frem til vores fortsatte samarbejde. Jeg kan trygt overlade vedligeholdelsen af min hjemmeside til Meta, mens jeg fokusere på det, som jeg tilbyder i min virksomhed – og det giver mig en dejlig ro i sindet.”

www.opdagnaturen.dk

Lise M. Kristiansen

Kunne du også tænke dig, at komme online med din virksomhed ? Eller har du en hjemmeside eller webshop som trænger til en kyndig hånd ?

mingle4singles.dk

Design af hjemmeside,
logo og illustration

responsivt design circledesign

 I forbindelse med arbejdet med min hjemmeside, gav jeg opgaven til Meta som var meget lydhør overfor mine tanker og ideer til hjemmesiden.

Jeg oplevede Meta som yderst professionel og ydmyg i forhold til opgaven. Hun gjorde meget ud af at være i dialog med mig jævnligt gennem sit arbejde med hjemmesiden, så jeg var med på alle beslutninger, både opsætningen af siden, farvevalg, logo og billeder hertil.

Desuden gav hun undervejs også gode ideer til min side som jeg ikke selv havde tænkt ind, ligesom hun samtidig er en god sparringspartner til de elementer på en hjemmeside som kræver viden og erfaring.

Jeg kan derfor varmt anbefale Meta / circledesign.dk som webdesigner til din kommende hjemmeside.

www.mingle4singles.dk

Lene Rasmussen

design af busreklame
logo design med qr kode fra circledesign.dk

betinnasfodpleje.dk

Design af hjemmeside

hjemmeside for betinnasfodpleje.dk

Da jeg tidligere har brugt Meta til udvikling af hjemmeside, var jeg slet ikke i tvivl om hvem jeg skulle vælge til opgaven for min nye virksomhed. 

Hun er super kompetent og jeg føler mig helt tryg, da Meta har fuldkommen styr på både det grafiske og det tekniske – alt det jeg gerne selv vil slippe for. Og jeg er bare så glad for min nye flotte hjemmeside, som allerede har skaffet mig kunder 😀

Jeg har valgt at tilkøbe en udvidet servicepakke, for så ved jeg at det hele virker som det skal og så kan jeg bare sende en mail til Meta, når jeg har noget tekst eller billeder som skal opdateres. Det er så skønt at jeg kun skal fokusere på min virksomhed og slippe for alt det jeg ikke orker.

🌟  Så skal du have lavet en hjemmeside hvor du vil være sikker på et flot resultat, vil jeg til en hver tid varmt anbefale dig, at tage kontakt til Meta – det kan kun blive godt 🌟

www.betinnasfodpleje.dk

Betinna Woller

businesscard mockup
mockup tshirt

kkhc.dk

Design af hjemmeside

Hjemmeside for kkhc.dk

Jeg har netop startet konsulentvirksomhed. Jeg havde ikke behov for en fancy hjemmeside, men ønskede primært at vise mine kvalifikationer og ydelser samt kontaktinformation, og planlagde derfor først at kreere siden selv.

Efter at have været i kontakt med Meta, valgte jeg dog at lade hende gøre det for mig. Hun havde masser af gode inputs og ideer, som jeg aldrig selv ville været kommet på. Og så havde hun styr på alt det lavpraktiske mht cookies, plug-ins, SEO mm, som jeg aldrig selv ville have skænket en tanke.

Alt i alt synes jeg, at slutresultatet er blevet imponerende godt, både mht indhold og visuelt udtryk. Så selvfølgelig har jeg også tegnet en service-aftale hos Meta, så siden kan holdes up to date.

www.kkhc.dk

Jes Knudsen

Projekt på vej

Projekt på vej

Webshop