22 89 80 25 hej@circledesign.dk

betinnasfodpleje.dk

Design af hjemmeside

hjemmeside for betinnasfodpleje.dk

Design af betinnasfodpleje.dk

01. Opgave
Nystartet virksomhed – med behov for en enkel, samt nem og overskuelig hjemmeside, hvor kunderne kan finde praktisk information.

Udvikling af hjemmeside, med fokus på et mobil- og tabletvenligt design. Men da virksomheden henvender sig til alle målgrupper, så det skal virke gnidningsløst uanset device.

02. Design
Designet er udviklet med grafiske former som en “hæl” på nogle billeder og baggrunde. Farver er valgt ud fra kundens logo, samt branchens generelt klare og klassiske rene toner. Call-to-actions (knapper) skiller sig tydeligt ud og gør det nemt at gå direkte til den ønskede information. Fonten på hjemmesiden er valgt for at være så læsevenligt som muligt da en del af kunderne kan have lidt nedsat syn.

03. Responsivt design / Mobil First
Designet er gennemprøvet og udviklet til  mobil, tablet og computer.

04. SoMe
Der skulle være mulighed for kunderne for at interagere via facebook, med en simpel “like” “follow” funktion.

04. SEO
Hele sitet er optimeret og gennemarbejdet med henblik på god SEO og dermed klar til en kommende god placering i Googles søgeresultater.

Da jeg tidligere har brugt Meta til udvikling af hjemmeside, var jeg slet ikke i tvivl om hvem jeg skulle vælge til opgaven for min nye virksomhed. 

Hun er super kompetent og jeg føler mig helt tryg, da Meta har fuldkommen styr på både det grafiske og det tekniske – alt det jeg gerne selv vil slippe for. Og jeg er bare så glad for min nye flotte hjemmeside, som allerede har skaffet mig kunder 😀

Jeg har valgt at tilkøbe en udvidet servicepakke, for så ved jeg at det hele virker som det skal og så kan jeg bare sende en mail til Meta, når jeg har noget tekst eller billeder som skal opdateres. Det er så skønt at jeg kun skal fokusere på min virksomhed og slippe for alt det jeg ikke orker.

🌟  Så skal du have lavet en hjemmeside hvor du vil være sikker på et flot resultat, vil jeg til en hver tid varmt anbefale dig, at tage kontakt til Meta – det kan kun blive godt 🌟

www.betinnasfodpleje.dk

Betinna Woller

webdesign af Betinnas Fodpleje
webdesign af kontakt boks
Webdesign af fodbehandlinger
Webdesign af info
webdesign af kontakt boks
webdesign kontaktside