22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Webdesign og Digital Markedsføring

Hej, jeg hedder Meta

Jeg er en passioneret digital freelancer, der skaber unikke og effektive online oplevelser. Med erfaring i  CMS-systemer som WordPress, Shopify, Sitecore og Contentful, kan jeg opbygge en velfungerende og brugervenlig hjemmeside/webshop, som er tilpasset dine specifikke behov.

Min ekspertise omfatter også SEO og digital markedsføring. Jeg anvender en række effektive værktøjer, herunder Google Analytics (GA4), Google Tag Manager (GTM), og Google Business (GB), samt Semrush og Ahrefs, for at sikre, at din virksomhed ikke bare bliver set, men også vokser og opnår sine mål.

Meta fra CircleDesign er webdesigner, seo specialist og digital markedsføring

Jeg arbejder med

SMV’er

For små og mellemstore virksomheder er en tydelig og engagerende digital tilstedeværelse afgørende for at tiltrække både nuværende og fremtidige kunder. Jeg specialiserer mig i at udvikle og forfine jeres digitale identitet, så jeres virksomhed skiller sig ud og fanger målgruppens interesse på nettet.

Hvis I allerede har en hjemmeside, men føler, at den ikke fuldt ud repræsenterer jeres virksomhed eller mangler det moderne touch, tilbyder jeg innovative digitale løsninger. Disse kan ikke blot forbedre jeres nuværende websted, men også skalere jeres forretning og styrke dens potentiale for fremtiden. Fra intuitivt design og SEO-optimering til effektive digitale markedsføringsstrategier, kan jeg hjælpe jer med at opnå større synlighed og engagement.

Lad os starte med en uforpligtende snak om, hvordan vi kan transformere jeres digitale tilstedeværelse og accelerere jeres vækst. Lad os tage en uforpligtende snak 

skraeddersyet webdesign

Jeg er utrolig taknemmelig for den professionelle hjælp, jeg har modtaget fra Meta. Takket være hendes ekspertise fungerer alt nu perfekt på min webshop, og mine kunder kan nemt finde mig. Tusind tak for din indsats! Du har virkelig gjort en forskel for min virksomhed. Jeg vil ikke tøve med at kontakte dig igen, hvis behovet opstår. Jeg kan varmt anbefale Circle Design til alle, der søger kompetent og effektiv hjælp til deres webshop

Louise Heisel

CEO, Louise Heisel Ceramic

&

Internationale virksomheder

webbureau

Meta has been extremely professional and carried out her duties skillfully. She was very effective in her task and was a breeze to work with.

I found Meta to be a great colleague with great problem-solving skills. I can highly recommand her!

Berit Lunke

Nordic Digital Manager, BMI Group

Jeg har en solid erfaring med at arbejde sammen med globale virksomheder, hvor jeg tilbyder specialiseret støtte til at navigere i komplekse, multikulturelle markeder.

Min baggrund omfatter koordinering af store, tværnationale projekter med ansvar for både logistik og kommunikation. Jeg har også omfattende erfaring med at migrere store hjemmesider til nye platforme og opbygge robuste systemer i innovative teknologier såsom headless CMS’er, herunder Sitecore og Contentful.

Uanset om jeres mål er at lancere nye produkter på internationale markeder, forbedre jeres online tilstedeværelse gennem avanceret SEO og digital markedsføring, eller at skabe nye hjemmesider, sikrer jeg, at jeres projekter er velovervejede fra start og succesfulde ved afslutning.

Har I brug for hjælp til et projekt? Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at opnå jeres mål.

Telefon: 22 89 80 25

Email: hej@circledesign.dk

&

Bureauer & freelancere

Jeg arbejder sammen med bureauer på både timebasis og projekt, med mange forskellige opgaver. Hvis I leder efter en freelancer, som skal hjælpe jer i mål med en opgave, så kontakt mig gerne for en snak om muligheder. 

Sidder du selv som freelancer og er blevet lidt overvældet af opgaver, er du meget velkommen til at kontakte mig for et evt samarbejde. Også hvis du er løbet ind i en mur og har svært ved, at komme videre med et projekt.

freelance webdesigner
&

STARTUPS

wireframe, webpage, seo

At arbejde med startups, der allerede har formet deres idé og taget de første skridt mod eksekvering, er en passion for mig. Jeg er specialiseret i at guide nye virksomheder ind i den digitale verden og sikre, at de opnår et solidt fodfæste online. Min tilgang er at opbygge langvarige relationer, hvor jeg ikke blot er en serviceudbyder, men en partner, der er dedikeret til jeres succes over tid.

Hvis du sætter pris på et tæt og værdifuldt samarbejde, og er på udkig efter en erfaren digital strateg, der kan hjælpe dig godt fra start, så lad os tage en uforpligtende snak – kontakt mig på 22 89 80 25 

Jeg har haft et fantastisk tilfredsstillende samarbejde med Meta omkring udvikling af min nye hjemmeside og mit nye logo. Meta har opfyldt mine ønsker til fulde i et smukt og brugervenligt design, hvor farver og form spiller harmonisk sammen. Endelig har jeg oplevet Meta som en meget engageret og behagelig samarbejdspartner.

Jeg giver Meta mine bedste anbefalinger og ser frem til vores fortsatte samarbejde. Jeg kan trygt overlade vedligeholdelsen af min hjemmeside til Meta, mens jeg fokusere på det, som jeg tilbyder i min virksomhed – og det giver mig en dejlig ro i sindet.

Lise McAlpine Kristiansen

CEO, Opdag Naturen

Min baggrund

Uddannet IT administrator + Webdesigner +  Digital Markedsføring + Projektleder

  • Siden 2000 har jeg arbejdet med udvikling af hjemmesider, grafiske opgaver, logo design og markedsføring. Som både freelancer og på bureau, har jeg arbejdet på et bredt spektrum af projekter for mange typer af virksomheder.
  • I en årrække har jeg også arbejdet som storemanager og jeg har opbygget en stor indsigt i, samt forståelse for forretningsudvikling, OMNI channel og konceptuelle virksomheder.
  • Derudover har jeg arbejdet som IT-underviser, hvor jeg har undervist i udvikling af hjemmesider (backend og frontend) og grafisk produktion.

Min forretning er, at forstå din forretning og omsætte den viden til et funktionelt, brugervenligt og æstetisk website, som styrker jeres image og skaber konvertering.

Har du et projekt i tankerne ?