22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Webdesign og Digital Markedsføring

Hej, jeg hedder Meta

Jeg er en kreativ webdesigner med speciale i :
WordPress, Divi, WooCommerce og Shopify,
samt SEO, SoMe og Googles værktøjer.

Jeg arbejder med både startups, små og større virksomheder i mange forskellige brancher, hvor jeg realiserer deres ambitioner og får deres forretning til at gro.

freelance webdesigner Meta

Jeg arbejder med

STARTUPS

Jeg arbejder med startups, som har formet deres ide og eksekveret på den. Jeg hjælper dem ind i den digitale verden og etablerer deres fodfæste der.

Jeg opbygger og vægter relationer højt og leder efter virksomheder, som jeg kan arbejde med på lang sigt. Deler du de samme værdier og er du interesseret i et samarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte mig 

&

SMV’er

Hvis I ikke er kommet online endnu, sidder jeg klar til, at hjælpe jer med det. Jeg kan skabe jeres digitale identitet, som jeres nuværende og fremtidige kunder vil finde jer på.

Hvis I allerede har et eksisterende websted, som I mener kan forbedres, kan jeg give jer kreative digitale løsninger, som kan skalere jeres forretning og styrke jeres fremtid. Lad os tage en uforpligtende snak 

SMV hjemmeside
&

Bureauer & freelancere

webbureau

Jeg arbejder sammen med bureauer på både timebasis og projekt, med mange forskellige opgaver. Hvis I leder efter en freelancer, som skal hjælpe jer i mål med en opgave, så kontakt mig gerne for en snak om muligheder. 

Sidder du selv som freelancer og er blevet lidt overvældet af opgaver, er du meget velkommen til at kontakte mig for et evt samarbejde. Også hvis du er løbet ind i en mur og har svært ved, at komme videre med et projekt.

Min baggrund

Uddannet webdesigner +  Projektleder

  • Siden 2000 har jeg arbejdet med udvikling af hjemmesider, grafiske opgaver, logo design og markedsføring. Som både freelancer og på bureau, har jeg arbejdet på et bredt spektrum af projekter for mange typer af virksomheder.
  • I en årrække har jeg også arbejdet som storemanager og jeg har opbygget en stor indsigt i, samt forståelse for forretningsudvikling, OMNI channel og konceptuelle virksomheder.
  • Derudover har jeg arbejdet som IT-underviser, hvor jeg har undervist i udvikling af hjemmesider (backend og frontend) og grafisk produktion.

Min forretning er, at forstå din forretning og omsætte den viden til et funktionelt, brugervenligt og æstetisk website, som styrker jeres image og skaber konvertering.

Har du et projekt i tankerne ?