22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Hej, jeg hedder Meta

Jeg er en kreativ webdesigner med speciale i WordPress, Divi, WooCommerce og Shopify. Jeg arbejder med både startups, små og større virksomheder inde for mange forskellige brancher og får deres ambitioner og visioner til at live op og deres virksomhed til at vokse.

freelance webdesigner Meta

Jeg arbejder med

01

Startups

Jeg arbejder med startups, som har formet deres ide og eksekveret på den. Jeg hjælper dem ind i den digitale verden og etablerer deres fodfæste der.

Jeg opbygger og vægter relationer højt og leder efter virksomheder, som jeg kan arbejde med på lang sigt. Deler du de samme værdier og er du interesseret i et samarbejde, så kontakt mig endelig.

02

SMV’er

Hvis I ikke er kommet online endnu, sidder jeg klar til, at hjælpe jer med det. Jeg kan skabe jeres digitale identitet, som jeres nuværende og fremtidige kunder vil finde jer på.

Hvis I allerede har et eksisterende websted, som I mener kan forbedres, kan jeg give jer kreative digitale løsninger, som kan skalere jeres forretning og styrke jeres fremtid.

03

Bureauer & freelancere

Jeg arbejder sammen med bureauer på både timebasis og projekt, med UX/UI design og udvikling. Hvis I leder efter en freelancer, som skal hjælpe jer i mål med en opgave, så kontakt mig endelig for en snak.

Sidder du selv som freelancer og er blevet lidt overvældet af opgaver, er du meget velkommen til at kontakte mig for et evt samarbejde. Også hvis du er løbet ind i en mur og har svært ved, at komme videre med et projekt.

Min baggrund

Uddannet webdesigner + 30 års erfaring

Jeg er uddannet webdesigner og projektleder. Siden 1999 har jeg arbejdet med udvikling af hjemmesider, grafiske opgaver og logo design. Som både freelancer og på bureau, har jeg arbejdet på et bredt spektrum af projekter for mange typer af virksomheder.

I en årrække har jeg også arbejdet som projektleder, samt storemanager og jeg har opbygget en stor indsigt i, samt forståelse for forretningsudvikling, OMNI channel og konceptuelle virksomheder.

Derudover har jeg arbejdet som IT-underviser, hvor jeg har undervist i udvikling af hjemmesider (backend og frontend) og grafisk produktion.

Mine arbejdsmetoder er inkluderende og åbne, du vil altid have indflydelse på, hvad der foregår og jeg vil altid give dig min ærlige mening om, hvad jeg mener vil gavne din virksomhed bedst

Mine værdier

Innovativ

Kreativitet og innovation er mit centrale aktiv.
Jeg skaber brugervenligt design og værdiskabende tiltag, opdateret med de nyeste udviklinger for at udforske det bedste. Den digitale verden er aldrig stillestående, det skal din virksomhed heller ikke være.

innovativ tankegang

Resultatorienteret

Din succes afspejler min succes. Mit fokus på resultater er en afgørende evne, for at at klare de skiftende tendenser på markedet. Dine KPIér giver mig mulighed for, at tage de rigtige beslutninger og tilpasse strategien for, at styrke din virksomhed og gøre dig synlig for dine kunder og overhale dine konkurrenter.

Teknisk & kyndig 

Min dynamiske og til tider nok nørdede passion for faget, holder mig knivskarpt opdateret, så du kan drage fordel af min viden, som sætter dig foran dine konkurrenter. Jeg samarbejder med andre som er lige så passionerede for faget og jeg er engageret på digitale, trendvisende og faglige platforme.

frontend og backend

Min forretning er, at forstå din forretning og omsætte den viden til et funktionelt, brugervenligt og æstetisk website, som styrker jeres image og skaber konvertering.

Har du et projekt i tankerne ?