22 89 80 25 hej@circledesign.dk

Hold din hjemmeside sikker og velkørende

Få en service aftale på din hjemmeside

Vidste du, at for at din hjemmeside er velfungerende, velkørerende og sikker, så skal:

  • alle plugins opdateres ofte
  • WordPress og tema opdateres
  • der skal blokkes for spam
  • sørges for virusbeskyttelse. Ellers ligger den sårbar og åben for hackerangreb, virus og malware.

Hvis du ikke får det gjort eller ikke føler du har tiden til det, så tilbyder jeg at sørge for det hele.

Når du vælger en serviceaftale, sørger jeg for, at din hjemmeside altid er opdateret og teknisk vedligeholdt. Og du slipper for at spilde din kostbare tid på irriterrende tekniske og designmæssige udfordringer og du kan fokuserer på din forretning med ro i sindet.

–  slip bekymringerne  og overlad ansvaret til mig.

Opdatering af tekst og billeder

Har du ikke selv tiden eller vil du meget hellere bruge din tid på din kerneforretning? Så tilbyder jeg at lave opdateringer af tekst og billeder på din hjemmeside. Du kan få det som tillæg til din serviceaftale eller du kan købe et  klippekort, hvor du kun betaler pr. kvarter.

SE KLIPPEKORTeller ring til mig og få et tilbud

Det får du i serviceaftalen

Når du tilmelder dig min serviceaftale, så sikrer du dig, at alle ændringer og nye opdateringer bliver udført til punkt og prikke. Samtidig sørger jeg for, at din hjemmeside fungere optimalt, er beskyttet og så sikker, som den kan blive. Der er dog ingen som kan garantere 100 % mod et hackerandgreb, men der er ingen grund til at gøre det let.

N
Opdatering af WordPress

WordPress er et stykke software, der som alt andet software skal opdateres.

Da det er et Open Source CMS, kommer der ofte rettelser og opdateringer.

N
Opdatering af software

Det er meget vigtigt  at opdaterer alt software på hjemmesiden. Jeg tester opdateringerne og laver “tilbage-rul” hvis der er problemer dvs. går tilbage til versionen før opdatering.

N
Daglig back-up

Jeg tager daglig backup af din hjemmeside, så der altid findes en opdateret kopi som kan redde den, hvis uheldet er ude. Installering af backup er inkl. i service aftalen.

N
Opdatering af sikkerhed

Samtlige sikkerheds plugins skal opdateres jævnligt, så de yder den sikkerhed de skal for både dig og dine brugere.

N
Beskyttelse

For at undgå sårbarhed og risikere hackerangreb, skal dine plugins mod virus og malware opdateres så snart de kommer.

N
Opdatering af antispam

Opdatering af antispam plugin, så der konstant er effektiv beskyttelse mod spam og email-virus for dine kunder og din virksomhed.

spoergsmaal-til-hjemmeside
Er det nødvendigt, at opdatere sin hjemmeside ?

Ja, det er super vigtigt at din hjemmeside hele tiden er opdateret og ajour.

På den måde minimerer du risikoen for fejl og mangler i softwaren som fører til, at din hjemeside ikke virker som den skal.

Du udsætter også din hjemmeside for  hackerangreb, virus og malware når den ikke bliver opdateret eller overvåget.

Hvorfor skulle min hjemmeside blive hacket ?

Det handler ikke om hvem du er, men hvor sårbar din hjemmeside er.

Ligesom google crawler over alle hjemmesider på internettet findes der også programmer som hackere bruger til at opdage dårligt beskyttede hjemmesider.

De bruger din hjemmeside til at hacke andre, feks ved at indsætte kode på din hjemmeside, som inficere dine besøgendes computere med virus, malware eller spyware eller ved hjælp af dit email system sender de emails behæftet med virus.

Og nogle gange sælger hackere deres egne produkter via dit domæne og så vil dine kunder undre sig over, at du pludselig sælger “voksenprodukter”, billig medicin ol.

Det er et stort problem, som udover at ødelægge dit gode omdømme hos dine kunder også sender dine google placeringer langt ned i rangering

Mit webhotel tager backup, så det er vel ikke nødvendigt at du også gør det ?

Jo, for det er faktisk sket, at et ellers udemærket webhotel ikke var i stand til at genskabe et website til trods for deres egen backup.

Så for en sikkerheds skyld, tager jeg altid backup, så jeg hurtig kan reetablere hvis uheldet er ude. Det er en god, tryg følelse at vide, der ikke skal startes helt forfra.

Hvorfor koster det 350 kr. ?

Jeg bruger et sted mellem 2-10 min hver dag på service af din hjemmeside. Så det er faktisk en ganske billig timepris, hvor jeg normalt tager 800 kr. Derudover benytter jeg mig også af tjenester, som der skal betales for.