22 89 80 25 hej@circledesign.dk

kkhc.dk

Design af hjemmeside for Knudsen Kosher og Halal certificering ApS

Hjemmeside for kkhc.dk

01. Opgave
Nystartet konsulentvirksomhed, med kunder i hele verden, som havde brug for hjemmeside i form af et udvidet online visitkort.

Hele sitet skulle være på engelsk, men samtidig skulle der være en dansk udgave af forsiden.

Målet med hjemmesiden var, at den skulle give kunderne et nemt overblik over de forskellige ydelser som tilbydes, samt synliggøre kompetencer og referencer.

02. Design
Der var et ønske om et meget enkelt og simpelt design og til at starte med ikke nogen fotos. Men efter en god dialog om dette endte designet op med en tilføjelse af nogle fotos for at løfte teksten og gøre hjemmesiden mere levende.

Farverne blev valgt ud fra branchens typiske, men tilføjet en kontrastfyldt grøn, som liver op og gør CTA’er mere synlige. Og da konsulentvirksomheden arbejder med certificeringer til kosher og halal, skal farverne også kunne begå sig i de miljøer.

03. Responsivt design
Designet er gennemprøvet og udviklet til  mobil, tablet og computer.

04. SEO
Hele sitet er optimeret og gennemarbejdet med henblik på god SEO og dermed klar til en kommende god placering hos i Googles søgeresultater.

Jeg har netop startet konsulentvirksomhed. Jeg havde ikke behov for en fancy hjemmeside, men ønskede primært at vise mine kvalifikationer og ydelser samt kontaktinformation, og planlagde derfor først at kreere siden selv.

Efter at have været i kontakt med Meta, valgte jeg dog at lade hende gøre det for mig. Hun havde masser af gode inputs og ideer, som jeg aldrig selv ville været kommet på. Og så havde hun styr på alt det lavpraktiske mht cookies, plug-ins, SEO mm, som jeg aldrig selv ville have skænket en tanke.

Alt i alt synes jeg, at slutresultatet er blevet imponerende godt, både mht indhold og visuelt udtryk. Så selvfølgelig har jeg også tegnet en service-aftale hos Meta, så siden kan holdes up to date.

www.kkhc.dk

Jes Knudsen

webdesign af forside tekst kkhc
webdesign af side med services
webdesign af side med services
webdesign af forside tekst kkhc
webdesign af side med ydelser
webdesign af om side
webdesign af kontakt boks
webdesign af dansk side