22 89 80 25 hej@circledesign.dk

honningpigen.dk

    • Fuldkommen redesign af eksisterende website
    • SEO optimering
    • Udvikling af nyt content
    • SoMe integration
    • Opsætning til Google Analytics og FB Business
Hjemmeside for Honningpigen.dk

01. Opgave

Målet var at designe et helt nyt flot website for virksomheden, med stor fokus på brugervenlighed. Der skulle indarbejdes bedre betingelser for øgning af KPIér, herunder især konverteringsgrad og god rangering på nøgleord.

Websitet skulle henvende sig til private, som ønsker at blive biavlere i deres fritid, samt eksisterende biavlere som mangler nye produkter.

Det skulle være nemt for kunderne, at kontakte virksomheden og lige så vigtigt, at mange spørgsmål blev besvaret online.

Derudover skulle bestillingsformularen opfylde kriterier, som ville gøre selve  omfanget nemmere for kunden at besvare og for honningpigen at eksekvere på.

02. Design
Designet er udviklet med jordnære farver, farver fra bier og organiske former, for at skabe følelsen af natur og dyreliv. De anvendte fotos er med til at udtrykke og styrke denne fornemmelse. Fonten angiver en uformel tone og går i tråd med logo.

03. Responsivt design
Designet er gennemprøvet og udviklet til  mobil, tablet og computer.

04. SEO
Hele sitet er optimeret og gennemarbejdet med henblik på god SEO, som det også scorer topkarakter for i analyseværktøj. Honningpigen.dk ligger nu helt i top på de vigtigste keywords i Google søgninger og har skaleret sit salg. Salget af mine bifamilier er gået over alt forventning, hvilket jeg tilskriver Meta fra Circle Design, som har lavet min flotte nye hjemmeside.” Betinna Woller

Jeg er virkelig glad for dit flotte arbejde og super stolt af min nye hjemmeside. Det er en kæmpe sten, som er taget fra mine skuldre. Pludselig skal jeg bare nyde mine mine bier igen 😁 og have fuld fokus på min virksomhed og ikke bruge en masse sur energi på alt det jeg synes er mega svært og træls. 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til dig Meta og 1000 tak 🥰

honningpigen.dk

Betinna Woller

webdesign af salgsside
webdesign af produkter
webdesign af kontaktside