22 89 80 25 hej@circledesign.dk

opdagnaturen.dk

Design af hjemmeside og logo

Design af website

01. Opgave
Nystartet virksomhed, med ønske om en digital identitet i form af en hjemmeside, et logo og en Facebook virksomhedsprofil.

Målet med hjemmesiden var, at blive synlig for målgruppen, samt gøre opmærksom på produktet, som er guidede ture og arrangementer i naturen med fokus på de vilde planter. Der skulle være en mulighed for, at tilmelde sig de forskellige turer via en  formular, som gjorde det nemt og overskueligt for både kunden og virksomheden.

Siden er optimeret til den nye facebook virksomhedsprofil, som brugerne kan interagere med via forskellige CTA’er

02. Design
Designet er udviklet med fokus på farver fra vilde planter, samt organiske bladformer, for at skabe en dragende følelse til naturen. De anvendte fotos er med til at udtrykke og styrke denne fornemmelse.

03. Responsivt design
Designet er gennemprøvet og udviklet til  mobil, tablet og computer.

04. SEO
Hele sitet er optimeret og gennemarbejdet med henblik på god SEO og dermed klar til en kommende god placering hos i Googles søgeresultater.

05. Logo

Logoet afspejler virksomhedens DNA og får den visuelle identitet til at stå stærkere på alle platforme.  Designet er håndtegnet og derefter digitaliseret og tilpasset med en font, som styrker og bidrager til helheden.  Logoet er også velegnet til tryk på tøj, som var et ønske fra virksomheden.

Design af logo for opdag naturen

”Jeg har haft et fantastisk tilfredsstillende samarbejde med Meta omkring udvikling af min nye hjemmeside og mit nye logo. Meta har opfyldt mine ønsker til hjemmesiden til fulde i et smukt og brugervenligt design, hvor farver og form spiller harmonisk sammen. Jeg er også virkelig glad for mit elegante logo, hvor Meta har udfoldet sine helt særlige kunstneriske evner. Endelig har jeg oplevet Meta som en meget engageret og behagelig samarbejdspartner.

Jeg giver Meta mine bedste anbefalinger og ser frem til vores fortsatte samarbejde. Jeg kan trygt overlade vedligeholdelsen af min hjemmeside til Meta, mens jeg fokusere på det, som jeg tilbyder i min virksomhed – og det giver mig en dejlig ro i sindet.”

www.opdagnaturen.dk

Lise M. Kristiansen

Design af website Opdag Naturen
Design af website Opdag Naturen